Létezik, hogy nőhiány illetve szexhiány miatt van alvászavarom?
Évek óta nem aludtam egy jót!(sac 6 éve)
Barátnőm meg már 8 éve nem volt,de még egy éjszakás kaland sem.+ 3 műszakban dolgozom.
Nagyon unom már és kimerít,ez a 3-4 órás "alvás"!
Kérlek titeket,segítsetek pár hasznos hsz-szel!
SZERETNÉK ALUDNI!!
10:13!
Nagyon jól leírtad a dolgot,magamra ismertem!
10:21!
Attól mert nincs barátnőm,még hiányozhat a szex,nem?
Nem is tudom,hol olvastam,hogy a nemi ösztönnél nincs is erősebb ösztön.
Gondold el,nekem már 8 éve nem volt részem ilyesmiben!
Azért gondoltam,hogy talán ez a gond.
A három műszak okozza a zavart. Nincs egy biztos napi rutinja a szervezetednek, hanem az aktuális beosztásodhoz kell igazodnia az alvásodnak. Olyan ez, mintha folyamatosan utazgatnál a világban, a különböző időzónák között. Akkor sem tudnál egy jót aludni.
Próbálj esetleg bizonyos cselekvéseket kapcsolni az alváshoz (pl. zuhanyozz le előtte, vagy igyál meg egy pohár meleg tejet, egyél egy kocka csokit, stb.) bármit, amit attól kezdve minden alvás előtt megteszel. Ez egyfajta Pavlovi reflexet vált majd ki belőled és könnyebben el fogsz aludni. Hogy ez pihentető is legyen, fogadd meg az előttem szóló tanácsát és vegyél be valami természetes alapú, könnyű nyugtatót/altatót. A gyógyszertárban segítenek választani.
Pihenten pedig sokkal könnyebb ismerkedni :=)
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
Igazán használhatónak érzem a tanácsokat!:)
Igyekszem majd!
Ez a "reflexelős"dolog is megér majd egy próbát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!