Mennyire normális dolog ez? Sosem láttam a Lilo és Stitch mesefilmet, de most megnéztem pár hete majdnem húsz évesen, és annyira megszerettem, hogy már 4x megnéztem azóta. Aspergeres fiú vagyok! Iq: 140
Egyáltalán nem baj, teljesen normális. :)
Az Asperger-szindróma - de gondolom, ezt neked nem kell magyarázni - nem azt jelenti, hogy bármiféle szellemi visszamaradottságod lenne, inkább a szociális kapcsolatok kialakítása okoz problémát, ill. főként az érzelmi kötődés kialakulása, meglétének hiánya.
Szerintem segíthet is valamit, ha elkezded megszeretni ezeket a filmeket, igaz, nem társas kapcsolat, de már valamiféle érzelmi kapocs, még ha enyhe is.
Ha esetleg érdekel még valami, az Így neveld a sárkányodat!-ot is nézd meg, a karakterdizájnt ugyanaz csinálta, mint a Lilo és Stitch-nél, ez látszik is a főszereplő sárkányon. :)
Egyébként, ha megnyugtat, a bátyám nem aspergeres, majd' harminc éves, és imádja a Kacsameséket. Mindenkinek van valami kedvence, amihez elkezd kötődni, én is az Így neveld...-et megnéztem vagy tízszer, és imádom még mindig. (mindkét film, sorozat végig, kisfilmek, könyvek...)
Úgyhogy tökjó, normális! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!