Ez normális reakció?
Figyelt kérdés
Többször volt hasonló, de ennyire súlyos még nem, ezért is gondoltam hogy megkérdezem (és mert csak akkor fordulok segítségért mikor már nagyobb a gond). Kis viták miatt párommal egyre rosszabbul érzem magam, a szokásos hányinger után vagy hasmenés jön rögtön vagy - ahogy nemrég - majdnem egész napos levertség. Szeretek a barátaimmal beszélgetni (igaz ott is széthúzás van mostanában), de ezúttal hozzájuk se szóltam, a szemükbe se tudtam nézni. Képtelen voltam mosolyogni, ha beszélnem kellett szintén hányinger kerülgetett. Suliban többször bekönnyeztem akaratom ellenére, pedig esténként szoktam ennyire szomorú lenni. Végül megbeszéltünk mindent, de bennem még mindig megmaradt az a jellegzetes "halálvárás",ami jó pár hónapja,éve kerülget. Itthon jobban kijövök szüleimmel,viszont úgy érzem összecsapnak a hullámok a fejem felett. Gondolom így nem újdonság hogy az öngyilkosság is megfordult a fejemben rengetegszer,ami visszatart az a saját elvem:csak a nagyon gyengék és agyilag is szegények tesznek olyat. (Ez így lehet zavarosra sikeredett de remélem értitek.)2015. ápr. 1. 21:26
2/4 A kérdező kommentje:
Senkinek sem, nem szoktam ilyenről beszélni,maximum egy-két barátnak.
2015. ápr. 2. 17:51
3/4 anonim válasza:
Főleg ha kijössz a szüleiddel beszéld meg velük, ők a szüleid és a legjobbat akarják neked. Ez amiket írtál nem tűnik normális reakiónak, túlságosan elzárkódol a végén a külvilágtól és magadba fordulsz akkor pedig sosem leszel boldog. A szüleid látnak nap mint nap, látják, hogy mennyire súlyos dolog ez és ha szükséges, szakember segítsége is kellesz de ennyire nem ugranék előre, ez lehet nem most lesz, most szerintem elég lenne ha kibeszélnéd magadban a dolgokat erre pedig a szüleid a megfelelő emberek.
4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat,azóta egy régi ismerősnek többé-kevésbé kiöntöttem a lelkem,de a kommentek is segítettek. :)
2015. ápr. 3. 20:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!