Ez teljesen normális?
Figyelt kérdés
14 éves meleg fiú vagyok. Elég depresszív.
Ami viszont problémásabb, hogy nagyon szeretnék ezek elől visszamenekülni a pici koromba. Ez öltött már olyan méreteket, hogy szó szerint cumiztam is, és ezt elég furcsának találom. Vagyis... Nekem természetes, de gondolom, nem teljesen normális. Vagy tévednék?
2015. márc. 29. 00:57
1/1 Argloss válasza:
A kamaszkor az nem éppen a legnormálisabb korszak egy ember életében. Mindenki másfajta hülyeséget csinál. A tiéd nem annyira gáz. Nyilván van benne kíváncsiság, stresszlevezetés stb.
Fel kell dolgoznod a tested változását, a szokásostól eltérő vágyakat, a sok-sok hormont. Idővel rendeződni fog a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!