Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Gyomoridegem van és szorongok!...

Gyomoridegem van és szorongok! Mit tegyek? Többi lent

Figyelt kérdés
2hete szakított velem az exem, az ilyenek mindig megviselnek, azt tudom, hogy a gyomorideg főleg azért van, mert Félek, h összefutok az exemmel, hisz elég nagy rá az esély, viszont nem tudom kontrollálni agyilag a gyomorideget és már felemészt. A szorongásnak észleltem tüneteit és azt sajnos nem tudom mitől lehet. 3 nappal ezelőtt leesett a vérnyomásom és azóta fáj a fejem a jobb halántékomnál és sokszor hányingerem van. Mit tegyek, hogy oldjam meg? 19/L
2015. ápr. 8. 23:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Ha teheted,keress fel homeopátiás orvost.Itt a budapesti és vidéki homeopátiás orvoslista; [link]

[link]

Mert ha elmész a háziorvoshoz,az legfeljebb felír valami káros szintetikus nyugtatót,vagy beutal az ideggondozóba,ahol szintén ezt teszik. Ezzel szemben a homeopátiás orvosnak elmondhatod,hogy mi az oka annak,hogy ilyen állapotba kerültél,örülni fog,hogy megosztod vele,úgy jobban meg tudja határozni a terápiát.Ezek az orvosok az EGÉSZ embert kezelik,tehát a lelkét is.

A stresszkezelés egyik hasznos szere a SEDATIF PC homeopátiás készítmény. Csökkenti a stressz okozta izgalmat, félelmet, az álmatlanság és nyugtalanság tüneteit. A SEDATIF PC alkalmas a repülés okozta félelem megelőzésére is.

A SEDATIF PC homeopátiás összetevői:

Aconitum napellus: szorongással járó általános túlfűtöttség, izgatottság, álmatlanság csökkentésére.

Atropa belladonna: a túlzott mértékű érzékszervi érzékenység (fény, zaj, hideg) csökkentésére, lüktető, erős fejfájásra.

Calendula officinalis: enyhe görcsoldó hatású.

Chelidonium majus: hatóanyaga a chelidonsav, mely nyugtató hatással bír.

Abrus precatorius: „túlhajszolt” egyén fejfájására.

Viburnum opulus: idegnyugtató és simaizom relaxáló.

Letölthető kiskönyv: Stressz, pánik és alvászavar kezelése homeopátiával

Én a helyedben mindenképpen felkeresnék egy homeopátiás orvost,mert ezek a panaszok,amelyeket leírtál,eléggé ijesztőek,arra utalnak,hogy olyan traumában vagy,ami egyszerre mind a 3 síkon jelen van;test,szellem,érzelem,s ilyenkor akár komoly betegségek is,mint pl.autoimmun folyamat és had'ne soroljam,mikeket indíthat el a szervezetben.

Nem írtad,miért félsz tőle,gondolom azért,mert képes bántani?

2015. ápr. 11. 13:29
 2/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok,szüleiddel nem vagy jó kapcsolatban?Mert ha az én 19 éves lányommal ez történne,én biztosítanám a lányomat egy kiadós beszélgetésben afelől,hogy megvédem.Már ez nagyon megnyugtató tudna lenni. Mondok 1 esetet; A fiam középiskolai fiúosztálya arról volt híres,hogy olyan jó pár renitens fiúk jártak oda,hogy egy alkalommal még a rendőrség is kivonult begyűjteni 2 diákot,mindennaposak voltak a verekedések.(Fehér osztályról van szó)Egyszer az egyik fiú festékes flakont gyújtott meg órán,ami lángszóróként kezdett égni,majdnem meggyújtotta az előtte ülő fejét,stb.stb. Mivel a fiam megvédett egy fiút egyszer a veréstől,az egyik ,,verőfiú" nekiment a fiamnak és megfenyegette,hogy kapcsolatban van az orosz maffiával,megvárják a suli előtt és kinyírják.A gyermekem hitte is meg nem is,mindenesetre félelemmel jött haza.Én megnyugtattam,hogy nincsenek ezek összeköttetésben semmiféle maffiával,de mondja azt,hogy ő meg a korzikai maffiával van összeköttetésbe.Azt is mondtam,hogy bemegyek az osztályfőnök óráján és lepofozok mindenkit.Jól kitárgyaltuk a fiammal a dolgot,s a gyermekem szemmel láthatóan meg is nyugodott.Biztonságot kapott tőlem,amiből erőt,magabiztosságot nyer,nem merték bántani és szerencsére ezek az agresszív fiúk le is morzsolódtak. Tehát,a szüleid is sokat segíthetnének.
2015. ápr. 11. 14:02
 3/6 anonim ***** válasza:
1-es vagyok,mielőtt bármilyen homeopátiás gyógyszert bevennél amit nem orvos javasolt,ettől a homeopátiás szakértőtől megkérdezheted,mit ajánl.1-2nap a válaszidő,legalábbis tapasztalatom szerint. [link]
2015. ápr. 11. 18:01
 4/6 A kérdező kommentje:
köszönöm! anya meghalt, apát évek óta nem láttam. egyedül élek
2015. ápr. 11. 21:13
 5/6 anonim ***** válasza:
Ez borzasztó,gondolom,akkor rokonoddal sem vagy jóban,aki segíthetne. Szorítok neked,hogy minden jóra forduljon! Vigyázz magadra,próbálj megnyugodni.
2015. ápr. 11. 21:53
 6/6 A kérdező kommentje:
nagyon köszönöm a segítséged!
2015. ápr. 12. 08:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!