Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak magammal hogy...

Mit csináljak magammal hogy ne utáljak egyedül lenni? Nem tudok magammal mit kezdeni egyedül, mit csináljak ezzel?

Figyelt kérdés

Már nagyon sokat gondolkodtam rajta hogy miért rossz nekem egyedül lenni. Magammal lenni. mert nem tartom magam semmire, vagy unalmas társaságnak tartom magam, vagy mert nincs bátorságom azt tenni amit én szeretnék, nem értékelem magam annyira hogy azt tegyem ami jól esik.

egyszerűen csak ha magamra maradok, egy nagyon mély dac lesz bennem, hogy nem akarom, és igy bedurcázok, mint egy kisgyereke, lebénulok, és nem csinálok semmit. általában gondolkodom, vagy nézem a falat, vagy fölösleges dolgokat kattintgatok a neten. de annyi kreativ tervem van közben, annyi mindent szeretnék csinálni (kreativ ember vagyok) de egyszerűen nem megy belekezdeni. Nem tudom sokszor hogy nem akarom? vagy nem tudom? én magam se tudom ezt, csak megmakacsolom magam, és azért se adom meg magamnak azt az örömöt, hogy olyat csináljak emi nekem jó. tudom kb hogy honnan hozom ezt, gyerekkori dolgokból, de az már nem is annyira fontos. inkább az érdekelne hogy hogy szabaduljak fel ez az önostorzás alól, hogy nem engedem magamat kiteljesedni, szabadon jól érezni magammal magamat, és azt csinálni ami nekem jól esik? mintha ki akarnék magammal cseszni szándékosan, és büntetném magam hogy ne csináljam azt amit én szeretnék. mit tegyek hogy ez elmúljon, hogy ezen túllendüljek, és szabad lehessek magamtól, magammal? én szenvedek ettől, szenvedek saját magamtól.

nem is tudom hogy ez harag, vagy félelem ami meggátol. én se tudom milyen érzés ez, de nem jó. azt tudom.

2015. ápr. 7. 21:36
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
ilyenre nem nagyon emlékszem, inkább csak a verbális bántalmazásra. hogy haszontalan vagyok, értéktelen, és úgyse viszem semmire az álmaimmal. anyám nyers volt és kritikus. azt hitte ha tükröt mutat, majd abból tanulok. ezért folyton tükrökkel együtt kell élnem. bátoritást nem sokszor kaptam sajnos. megpróbálom amit mondtál. köszönöm a sok segitséget.
2015. ápr. 9. 13:54
 12/14 anonim válasza:
én is így vagyok mostanság, próbálj kitörni keress ismerősöket és szervezzetek programokat el fog akkor múlni. Ha érdekel írhatsz egy kort és h hány éves vagy priviben.
2015. júl. 30. 17:07
 13/14 anonim válasza:
nemű vagy*
2015. júl. 30. 17:07
 14/14 anonim válasza:
Nem vagy egyedül.. èn is ilyen vagyok.. èn is keresem ezekre a választ ès a megoldast.. ès sem birok egyedül lenni.. ha egyedül vagyok .. magamba fordulok. Nem tudom magam egyedül feltalálni semmi nem tud lekötni.. semminek nincs kedvem neki állni.. várom h valaki haza èrjen h ne legyek egyedül.. mint ha egy mèly deprezsióba zuhanák.. csak fekszem az ágyba ès várom.. h valaki megjöjön..van h ha egyedül maradok.. mèg a könyeim is kijönennek.. mint ha valamitől fèlnem kène. Nem tudom elviselni ezt az èrzèst.. annyiba más nálam.. h odaáig eljutottam..h mèg a barátaimmal sincs kedvem találkozni igy szint azok sincsenek már.. nincs kedvem kimozdulni itthonrol.. remèlem egyszer megtalálom a megoldást h tudnák ezen változtatni
2017. júl. 8. 20:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!