Miért nőtt meg ennyire az alvásigényem?
Amikor suliba jártam, akkor felkeltem 7kor, 24kor elaludtam és tök jól bírtam, csak néha néha jött rám a fáradtság.
Most pedig ha nem rakok be ébresztőt akkor 9kor felkelek, és 23kor már hulla vagyok.. pedig nem csinálok semmit szinte napközben
Azóta a változás: jövőre megyek egyetemre, most egészségügyi okokból 1évet ki kellett hagynom így otthon ülök, elvesztettem a barátnőmet, és azon kívül hogy készülök az egyetemre és otthon segítek, hétköznap semmi kötelességem és teendőm nincs..
Egyébként 7kor próbálok most is kelni hétköznap de hiába ébreszt a mobilom nem bírok kijönni az ágyból, még kb 30-40percet forgolódok csak, egyszerűen nem bírom magam rávenni hogy felkeljek.. sportolok, fizikailag elég keményen dolgoztatom magam, bár régen is csináltam szval nem ez az oka..
Mitől nőtt meg az alvásigényem és hogyan tudnám "visszavinni" 7óra alvásra úgy hogy feltudjak kelni reggel?
a válaszokat Köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!