Molesztáltak jópár évvel ezelőtt. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most kezdem felfogni, hogy mi is történt velem körülbelül 10-12 évvel ezelőtt. Volt pár srác aki az iskolában több fiatalabb gyereket (fiút) bántalmazott, megvert. Az egyiküknek biztos, hogy nem az volt a fő célja hogy megverjen valakit, hanem egészen más. Azt mondta egyszer, hogy mutassam meg a nemi szervem, ha nem akarom, hogy megverjen. Volt, hogy arcon köpött minden indok nélkül. Nem tudom, hogy másokkal mit csinált akikre rászállt. Ha csak belegondolok remegni kezdek. Ez az emlék a napokban jött elő igazán. Egyébként is elég labilis az idegrendszerem, de most padlón vagyok. Félek. Ugyanúgy, mint akkor. Talán emiatt lettem "nyápic" mostanra is. Nem tudom mit tehetnék vagy hogyan dolgozhatnám fel ezt :( 25/f2010. febr. 18. 16:33
11/12 anonim válasza:
Szerezz egy barátnőt!
Jobb mint bármilyen orvos vagy kínlógus..
12/12 anonim válasza:
A megoldas kezenfekvo.Ha megsem latod irj nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!