Kezdek ujra osszeomlani. Mit csinaljak hogy ne?
Megeroszakoltak, anyam vert, rosszul bantak velem majd edesapam elhunyt, o volt a mindenem. Kozepsuliba jarok, ez az iskola volt minden almom...de az allapotom nem javult.
4 eves lehettem, mikor megtortent az eroszak, a helyszinre azota sem tettem a labam, de akkorul jott elo a szuicid hajlamom. Megkisereltem az onkezu halalom. Tobbszor is...most tul vagyok a pszichiatrian, pszichiaterhez, pszichologushoz es az iskolavedonojehez jarok.
Minden rendben zajlott amde most elojott. Nem akarom megolni magam de valami kenyszerit.
Amikor rosszul vagyok szolok egy felnottnek, de most nem tudok segitseget kerni, szunet van...nincs kitol.
Hogyan tudnek kigyogyulni...onkezuleg? Nem birom sokaig, nem akarom bantani magam de mar harmasaval szedem a nyugtatoimat fel szem helyett, de csak kesobb banom meg.
Pszichologus es pszichiater egyelore meg nem segitett.
Gyogyulni akarok itt van az utolso lehetosegem.
Kedves Fiatal Barátom!
Nagyon nehéz lehet neked. Néha nem látszik a fény, de tudni kell, hogy van. A legnehezebb kibírni az enyhülést, de mindig eljön!!! Ha nagyon erősek a késztetések, fontos, hogy kérj segítséget! Van idő, amikor még ha nem is látjuk eredményét, de mások megvédhetnek magunktól (akár a kórház is). Kowalski is megírta, hogy a "baj mindig múló állapot"! Higgy benne! Néha a túlélés a fontos, hogy később tovább tudj lépni, és fejlődni. Isten áldjon!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!