Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kezdek ujra osszeomlani. Mit...

Kezdek ujra osszeomlani. Mit csinaljak hogy ne?

Figyelt kérdés

Megeroszakoltak, anyam vert, rosszul bantak velem majd edesapam elhunyt, o volt a mindenem. Kozepsuliba jarok, ez az iskola volt minden almom...de az allapotom nem javult.

4 eves lehettem, mikor megtortent az eroszak, a helyszinre azota sem tettem a labam, de akkorul jott elo a szuicid hajlamom. Megkisereltem az onkezu halalom. Tobbszor is...most tul vagyok a pszichiatrian, pszichiaterhez, pszichologushoz es az iskolavedonojehez jarok.

Minden rendben zajlott amde most elojott. Nem akarom megolni magam de valami kenyszerit.

Amikor rosszul vagyok szolok egy felnottnek, de most nem tudok segitseget kerni, szunet van...nincs kitol.

Hogyan tudnek kigyogyulni...onkezuleg? Nem birom sokaig, nem akarom bantani magam de mar harmasaval szedem a nyugtatoimat fel szem helyett, de csak kesobb banom meg.

Pszichologus es pszichiater egyelore meg nem segitett.

Gyogyulni akarok itt van az utolso lehetosegem.

2015. ápr. 1. 21:10
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Legyél nagyképű!ezt komolyan mondom!!!

Én begyógyszereztem magam évekkel ezelőtt,nekem is hasonlóan ... életem volt.Aztán megmentettek,de olyan nagyon lekezelőek voltak a kórházban,kiröhögtek,akkor rájöttem,hogy mindenki le fog ...ni ha nyöszörgök,ha nem.Szóval azt gondoltam,hogy a jó édes prostituált anyját minden f...kalapnak!!!Nekem többet senki nem árthat,mert nem engedem!röhögjenek ám a saját kis p.csükön.Aztán szépen ilyen csendesen nagyképű lettem.22 l

2015. ápr. 1. 21:17
 2/14 anonim ***** válasza:
nincsenek barátaid, rokonaid akiben megbízol és szólnál nekik? hány éves vagy?
2015. ápr. 1. 21:18
 3/14 A kérdező kommentje:

Elo beszelgetesre semelyik baratommal vagy ertelmes rokononmal nem adtatik meg.

15 eves vagyok es lany.

2015. ápr. 1. 21:23
 4/14 anonim ***** válasza:

Hidd el,ki fogod nőni.Én is kb ilyen múltat hagytam magam mögött,két éven keresztül próbáltam mindenféle öngyilkosságot.Én nem voltam se pszihomókusnál,se semmilyen orvosnál,gyógyszert sem szedtem soha.

Ne hagyd,hogy magad alá gyűrjön a múlt.Annak már vége.Örökre!

Előre nézz,ne hátra!

2015. ápr. 1. 21:25
 5/14 A kérdező kommentje:

Mondhatja az ember h...kinovod stb...de ez nem serdulokorban kezdodott es az relativ h ki mikor no fel, onerobol alig tudok felepulni. Nagyon nem megy.

Robbanok es nem birok meglenni tomegben. Egy visszahuzodo bizarr ember vagyok masok szerint es felnek tolem. De nem tudok egyszeruen valtoztatni. Akarmennyire is akarom. Nem megy sehogysem.

2015. ápr. 1. 21:40
 6/14 A kérdező kommentje:
Volt olyan h megostoroztam magam mert nem valtoztam. De nem vagdosom magam csak neha kinzom a testemet.
2015. ápr. 1. 21:41
 7/14 A kérdező kommentje:
Es miert eljek?
2015. ápr. 1. 21:41
 8/14 anonim ***** válasza:

ha hallanád,vagyis olvasnád magad!: nem,nem vagyok rá képes,nem megy nekem,nem tudom megoldani,nemnemnem....

ha segítséget vársz tőlünk,adok tanácsot,egyet tegyél meg,mondd azt,hogy űrhajós/pincér/amit szeretnél leszek!meg fogom tudni csinálni,mert egy király csajszi vagyok.igen,ilyen vagyok,ide nézzetek ilyen jól nyomom,irigykedtek,mi????

na,szóval ezt a hozzáállást mondd el magadnak naponta néhányszor!hidd el a sok nem után üdítő élmény lesz az élmédnek!

2015. ápr. 1. 21:47
 9/14 anonim ***** válasza:
Azt mondják, mindenkinek megvan a keresztje. Kinek ez, kinek az. Majd mindenki viseli. Ha másért nem, hogy segíthessen máson. Ha végigsétálsz az úton, találkozni fogsz legalább 5 emberrel, akinek Te is tudnál segíteni. Hát tedd is meg. Írjál ide nekünk. Biztos lesz, aki válaszol.
2015. ápr. 1. 21:52
 10/14 anonim ***** válasza:
De szánalmas hozzászólások vannak. Minek írtok olyannak, akinek nem tudtok semmit tanácsolni? Akkor inkább ne írjatok semmit, ezzel annyit mondtok a másiknak, old meg a saját bajodat és le vagy xarva. Meg segítsen egy olyan ember a másikon, aki magán sem tud segíteni? Ezt már többször is olvastam, de mégis hogy gondoljátok? Vagy ennyire fogalmatok sincs, milyen "gödörben" lenni, mert ha tudnátok, akkor nem írnátok ekkora mar.hasátot. Alig látok ezen a szánalmas oldalon egy, egy hasznos hozzászólást, mindenkiből a negatívum és a másik lerántása megy. Ezért tart itt ez a nemzet, nem csak a gyengébb idegzetű, lelkületűeket rántják le a többiek, hanem akit csak lehet, hogy neki se legyen egy kicsivel sem jobb. Szép! Ezt látom már évek óta, alig van jóérzésű ember.
2015. ápr. 2. 09:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!