Kezdek ujra osszeomlani. Mit csinaljak hogy ne?
Megeroszakoltak, anyam vert, rosszul bantak velem majd edesapam elhunyt, o volt a mindenem. Kozepsuliba jarok, ez az iskola volt minden almom...de az allapotom nem javult.
4 eves lehettem, mikor megtortent az eroszak, a helyszinre azota sem tettem a labam, de akkorul jott elo a szuicid hajlamom. Megkisereltem az onkezu halalom. Tobbszor is...most tul vagyok a pszichiatrian, pszichiaterhez, pszichologushoz es az iskolavedonojehez jarok.
Minden rendben zajlott amde most elojott. Nem akarom megolni magam de valami kenyszerit.
Amikor rosszul vagyok szolok egy felnottnek, de most nem tudok segitseget kerni, szunet van...nincs kitol.
Hogyan tudnek kigyogyulni...onkezuleg? Nem birom sokaig, nem akarom bantani magam de mar harmasaval szedem a nyugtatoimat fel szem helyett, de csak kesobb banom meg.
Pszichologus es pszichiater egyelore meg nem segitett.
Gyogyulni akarok itt van az utolso lehetosegem.
Legyél nagyképű!ezt komolyan mondom!!!
Én begyógyszereztem magam évekkel ezelőtt,nekem is hasonlóan ... életem volt.Aztán megmentettek,de olyan nagyon lekezelőek voltak a kórházban,kiröhögtek,akkor rájöttem,hogy mindenki le fog ...ni ha nyöszörgök,ha nem.Szóval azt gondoltam,hogy a jó édes prostituált anyját minden f...kalapnak!!!Nekem többet senki nem árthat,mert nem engedem!röhögjenek ám a saját kis p.csükön.Aztán szépen ilyen csendesen nagyképű lettem.22 l
Elo beszelgetesre semelyik baratommal vagy ertelmes rokononmal nem adtatik meg.
15 eves vagyok es lany.
Hidd el,ki fogod nőni.Én is kb ilyen múltat hagytam magam mögött,két éven keresztül próbáltam mindenféle öngyilkosságot.Én nem voltam se pszihomókusnál,se semmilyen orvosnál,gyógyszert sem szedtem soha.
Ne hagyd,hogy magad alá gyűrjön a múlt.Annak már vége.Örökre!
Előre nézz,ne hátra!
Mondhatja az ember h...kinovod stb...de ez nem serdulokorban kezdodott es az relativ h ki mikor no fel, onerobol alig tudok felepulni. Nagyon nem megy.
Robbanok es nem birok meglenni tomegben. Egy visszahuzodo bizarr ember vagyok masok szerint es felnek tolem. De nem tudok egyszeruen valtoztatni. Akarmennyire is akarom. Nem megy sehogysem.
ha hallanád,vagyis olvasnád magad!: nem,nem vagyok rá képes,nem megy nekem,nem tudom megoldani,nemnemnem....
ha segítséget vársz tőlünk,adok tanácsot,egyet tegyél meg,mondd azt,hogy űrhajós/pincér/amit szeretnél leszek!meg fogom tudni csinálni,mert egy király csajszi vagyok.igen,ilyen vagyok,ide nézzetek ilyen jól nyomom,irigykedtek,mi????
na,szóval ezt a hozzáállást mondd el magadnak naponta néhányszor!hidd el a sok nem után üdítő élmény lesz az élmédnek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!