Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pánikbetegek! Ti szedtek...

Pánikbetegek! Ti szedtek tartósan (naponta) nyugtatót? Abba akarom hagyni, de nem tudom, jó ötlet-e.

Figyelt kérdés
Napi szedés mellett is jönnek a rohamok úgy 3-4 naponta, olyankor muszáj bevennem még pluszba a napi 1 mg mellett is, mert egyszerűen nem elég. Tehát úgy döntöttem, abbahagyom és megtartom alkalmi gyógyszernek, azt akarom elérni ezzel, hogy csökkenjen a gyógyszertolerancia, ha így is, úgy is jön a roham, legalább ne 4 mg-ot kelljen bevennem rá, hanem mondjuk kettőt... Mert a 4-et a rendszeres szedés mellett brutál soknak érzem. Relaxáció egyelőre még csak késleltetni tudja a rohamot, visszaszorítani nem. Járok mellette terápiába és úgy érzem, segít. Antidepresszánst nem szedek egyáltalán, öt fajtát próbáltam, egyik se működik.
2015. ápr. 1. 14:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nyugtatót háziorvos is felírhat, bocs.

És most akkor "napi 1mg" vagy "ne 4 mg-ot kelljen"?

Mennyi ideig szedted az antidepiket egyenként és milyen gyorsan váltottál egyikről a másikra?

2015. ápr. 3. 20:19
 12/12 A kérdező kommentje:
Napi 1 mg, de bekapcsizok négyet pluszban ha rohamom van mert annyi viszi le. Ezt a gyógyszerfelírós nem tudja, a terapeutámnak elmondtam. Nem szedek rendszeresen négyet. Komolyan ennyire nem tudnak értőolvasni az emberek, vagy én nem tudok fogalmazni? ÉDES ISTENEM MÁR NE LEGYETEK KUTYÁK ADJATOK HASZNOS VÁLASZT VAGY HALLGASSATOK ÖRÖKRE.
2015. ápr. 4. 02:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!