Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehet a bajom? Ezek a...

Mi lehet a bajom? Ezek a stroke előjelei?

Figyelt kérdés

nem tudom, hogy komolyan vegyem-e a tüneteimet ,mert sok mindent képes vagyok bemesélni magamnak. Az egyensúlyommal elég nagy problémák vannak mostanában és a beszédem is elég furcsa. Sokszor nem találom a szavakat. Nem tudom ,hogy ezek valódi veszélyre figyelmeztetnek vagy csak mivel utánaolvastam a stroke-nak,képes vagyok ezeket a tüneteket produkálni. Nagyon félek attól,hogy valami baj van az agyammal és a haláltól is rettegek, pánikbeteg vagyok és nagyon meg tudom nehezíteni az életem azzal ha utánaolvasok betegségeknek mert egyből elhiszem hogy az a bajom. Lehet ,hogy hipochondria? vagy esetleg tényleg bajom van?

17/L

2015. márc. 24. 23:33
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Hát, anyámmal vagyok jó viszonyban de ő nem ér rá mert dolgozik...eléggé félek az egésztől de holnap megyek a háziorvoshoz beutalóért
2015. márc. 25. 21:34
 12/16 anonim ***** válasza:
kullancsokkal hogy állsz? egy lyme tesztet megcsináltatnék a helyedben.
2015. márc. 25. 23:50
 13/16 anonim ***** válasza:
Hát a remotivval sokra nem fogsz menni, ráadásul az mao gátló asszem, ergó vigyázni sem árt vele egy picit.
2015. márc. 26. 01:30
 14/16 A kérdező kommentje:
kullancsot nem találtam, de lehet ,hogy megcsináltatok egy tesztet ,köszönöm az ötletet! Bár nem hiszem ,hogy ez lenne a bajom ,inkább csak a stressz és a helytelen életmód...most próbálkozok változtatni pár dolgot és kifejezetten jobban érzem magam :) A remotivot valószínűleg abbahagyom mert nincs értelme szednem ha nem használ...inkább életmód beli változásokra van szükségem, de azért a neurológiára is elmegyek amint tudok.
2015. márc. 26. 16:04
 15/16 anonim ***** válasza:
ha tudnád, mennyi mindent okozhat... :)
2015. márc. 26. 22:18
 16/16 A kérdező kommentje:
Lehet ,hogy túl fáradt vagyok ahhoz,hogy megértsek bármit is ,de most mi okozhat mennyi mindent? Bocsánat ,ha egyértelmű dologra kérdezek rá de most nem tudom eldönteni ,hogy mire mondtad :D
2015. márc. 26. 23:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!