Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lesz velem, ha elfogyott a...

Barat11 kérdése:

Mi lesz velem, ha elfogyott a pénzem és nem tudom magam fenntartani?

Figyelt kérdés
Sajnos ebbe a helyzetbe fogok kerülni, mert összeomlott a karrierem és úgy érzem, hogy nem lesz többet jövedelmem az életben. Teljesen a padlóra kerültem.
2015. márc. 20. 16:35
 1/9 jackson666 ***** válasza:
Elmész munkát keresni.
2015. márc. 20. 16:45
 2/9 anonim ***** válasza:
84%
Keress munkát, attól hogy összeomlott a karriered, még lehet másik, ne add fel. Ne azon gondolkozz, hogy nem lesz többet jövedelmed, hanem tegyél meg mindent azért, hogy legyen. Ismerősöket is vond be, ők is segíthetnek.
2015. márc. 20. 16:46
 3/9 anonim ***** válasza:
Ha így állsz hozzá,akkor segélykérelem,majd később hajléktalanság.
2015. márc. 20. 17:01
 4/9 A kérdező kommentje:
Elmennék dolgozni, csak az a baj, hogy nincs mit. 5 évig éltem külföldön, tudományos kutató vagyok. Nagyon speciális dologgal foglalkoztam, és eddig is nagy szerencse kellett, hogy túléljek. Alig tudtam elmenni Magyarországról, itthon 3-szor rúgtak ki munkahelyről, mert nem tudtam csinálni. Mivel semmi máshoz nem értek, nagyon nehéz lesz bármilyen állást is szereznem. Ez az amitől nagyon félek.
2015. márc. 20. 18:17
 5/9 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Először is, ne itt kérj segítséget, mert ez a hely tele van rosszintulatú emberrel, akik csak még jobban lehúznak, vagy sablon, általános "tanácsot" adnak, amivel nem mész sokra. Ismeretségen keresztül próbálj munkához jutni meg barátokon keresztül, vagy családon keresztül. Ha semmi nincs akkor meg kénytelen vagy elmenni a munkaügyi kp.-ba és bármi amit munkát felkínálnak elfogadni. Tudom, hogy nagyon nehéz, nekem sincs már régóta munkám, de nem szabad feladni! Külföldön nem tudtál semmi munkát találni? Hány éves vagy? Milyen nyelvet beszélsz?

2015. márc. 20. 19:10
 6/9 A kérdező kommentje:
40 éves vagyok, angolul jól beszélek. Egyébként nem hiszem, hogy le tudnak húzni, mert már teljesen padlón vagyok. Lehet, hogy már csak egy megoldás van, az hogy eldobom magamtól az életet, mivel nem bírom a szenvedést.
2015. márc. 20. 19:20
 7/9 anonim ***** válasza:
Azért ennyire nem szabad elcsüggedni. Angol nyelvtudás az nagyon jó. A munkaügyin keresztül kérj segítséget, ha nincs más végezz el egy őri tanfolyamot, elvileg,a munkaügyi támogatja. Őrként, angol nyelvtudással irodaházakban el tudsz helyezkedni és viszonylag jól is fizetnek. A tanfolyam alatt meg támogatást kapsz, ha minden igaz, meg kell érdeklődni.
2015. márc. 20. 19:26
 8/9 anonim válasza:

Hát ezzel a hozzáállással nem tudom mi is lehetett számodra a karriered.

Ha volt, akkor azt azért hívták karriernek, mert megdolgoztál érte kitartóan és elérted azt amit szerettél volna..

Ne haragudj meg, de ahogy most keseregsz, nem tűnsz túl kitartó típusnak. Ha pedig az vagy, akkor sürgősen térj vissza önmagadhoz és építsed újra magad!!!

2015. márc. 20. 20:24
 9/9 jackson666 ***** válasza:
kevesen kapnak olyan munkát amihez értenek nincs válogatás azt melozol amit kapsz. Ha nincs más elmész közmunkára munkaügyinek megmondod hogy tud e közmunkára be szervezni és ennyi addig meg keresel továbbra is melot.
2015. márc. 20. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!