Csütörtökön pszichológushoz megyek. Milyen lesz, mit fog kérdezni? Lécci még ma adjatok váááálaszt.
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 15:10
11/13 anonim válasza:
Beszélgetni fogtok ennyi, és hidd el intézetbe egy vers miatt biztos nem küld sennki, bármi történt a suliban azért sem. Ne izgulj csak laza beszélgetés lesz, légy összinte és még segithet is neked.
12/13 anonim válasza:
Szia! Remélem még időben vagyok. Ne aggódj nem bánt, segíteni akar. Én saját magamtól járok pszihológushoz, nekem segített. A lényeg, hogy légy őszinte, ne hazudj se neki, se magadnak. Nem tud segíteni az orvos se hogyha nem mondod el melyik testrészed beteg...
Remélem segítettem, és ha nem nagy kérés írj egy üzenetet, szeretném tudni, hogy mik a benyomásaid.
Szia!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!