Csütörtökön pszichológushoz megyek. Milyen lesz, mit fog kérdezni? Lécci még ma adjatok váááálaszt.
Figyelt kérdés
2010. febr. 16. 15:10
1/13 anonim válasza:
én is héten mek! semmi extra nem lesz szerintem csak
elbeszélgetnek ,,velünk''. h mi a probléma forrása stb..
:D
2/13 anonim válasza:
Attól függ, mi bajod van. De nyugi, nem fog bántani.
3/13 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy nem bánt...de mégis félek hogy kiderül hogy bolond vok...de csak egyszeri alkalom ez vagy több? A problma az, hogyén még 13,5 éves múltam 10 napja pontosan, és állítólag ijesztően viselkedema suliban már 3 hete...eljött vasárnap este 19.00-kor az igazgatóhelyettes néni és megbeszélte ezt anyával, és intézett nekem egy napot a pszichológushoz. Pszichiáterhez is menni fogok majd meg hallottam valami nevelőintézetről is de azt nem tisztán.........a lényeg, hogy írtam egy verset és állítlag az volt az utolsó csepp.
2010. febr. 16. 15:28
4/13 anonim válasza:
Csak kérdezget, nem fog nevelni vagy minősíteni.
5/13 A kérdező kommentje:
És annak mi értelme....?:S
2010. febr. 16. 17:10
6/13 anonim válasza:
Kérdezni fog arról, mit csinálsz szívesen, mik a terveid, milyen viszonyban vagy a szüleiddel. A verseid is biztos érdekelni fogják, hogy miről írsz és miért éppen azt a témát választottad.
7/13 anonim válasza:
én kiváncsi lennék erre a versre.
A pszichológus az érzéseidről, gondolataidról, álmaidról fog kérdezni.
miért viselkedsz ijesztően? és mi történt 3 hete?
Annak idején és is ijesztő voltam a tanáraimnak, mert nem hallgattam rájuk, de ez - most is úgy gondolom - nem az én hibám volt.
8/13 anonim válasza:
előző vagyok:
ha nem akarod megmutatni a verset itt, írj emailt, ha van kedved!
9/13 anonim válasza:
Lehet úgy fogod érezni mintha hülyének nézne, aztán rájössz hogy egész végig rólad volt szó és te vagy a hülye. xD ez a szerény véleményem és ha egoista vagy nehogy merd mondani mert kérdezni fog egoista beszólásokat és teljesen hülyét fog csinálni belőled. tapasztalat xD sok sikert szurkolok h egy olyan pszichológushoz menny amelyik jó fej am az enyim is jófej volt de hát már leirtam a tapasztalatokat csak az enyim nem vallotta be h pszichologus
10/13 A kérdező kommentje:
amm én Zsolczaihoz megyek..
2010. febr. 17. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!