Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mitől lehet az, hogy nem...

Apanacsi kérdése:

Mitől lehet az, hogy nem emlékszem nagyon sok mindenre a múltból de még a nem rég történt dolgokra sem emlékszem mindig?

Figyelt kérdés

próbálok vissza emlékezni de nem igazán sikerül,feladatokat is nehezebben értem meg van,hogy többször elkell mondani nekem,hogy mit hogyan kell csinálni

Van,hogy vki mond vmit vagy beszélgetnek a közelemben lévő emberek és elkell gondolkozzak a lényegén,hogy megértsem meg,hogy leessen.

pszihés gondjaim vannak pszihiáter szerint személyiségzavaros tüneteim vannak

Gyógyszert nem szedek.

2015. márc. 17. 15:12
 1/3 anonim válasza:
Biztos hogy erre valami gyógyszert kéne szedned.
2017. febr. 28. 21:27
 2/3 anonim válasza:
Kicsit kesve,de... Detto ugyan ez nalam, szemelyisegzavarral egyutt. Az agyunk, igy probal "menekulni" a rossz erzesek/emlekek elol.... Kellemetlen, mert tudom,hogy eltem at rengeteg jo sztorit, de nem emlekszem rajuk, de pl ezert probalok sztorikat kepekhez kotni.. Nem tudom,hogy ez javulni fog-e,de bizom benne :) Kitartas ! :) 22/L
2017. júl. 21. 00:22
 3/3 anonim válasza:
Utolsó, hogy sikerült?
2023. okt. 8. 14:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!