Asperger-szindrómás "vagyok" lehet?
Figyelt kérdés
kitöltöttem a tesztet amit találtam a neten, és nem is hiába figyeltem fel egy oldalon, erre a fogalomra. én 150pont feletti lettem. és olvasgatok itt, meg ott...illik rám. mit lehet tenni, én gyógyszeres kezelést nem kérek, valami csoport terápiára viszont elmennék..tudtok segítséget adni? először vizsgáltassam ki, gondolom, de ezt hol kell pszichiátrián? 29/f2015. márc. 16. 22:24
1/2 anonim válasza:
Autizmus Alapítvány - Pest, Delej utca.
Terápia jellemzően fizetős (ha aspergerhez kapcsolódik) - 6-8 ezer/alkalom.
De egy szimpla pszichológus is sokat segíthet - mindenféle diagnózis nélkül is. Ezzel kapcsolatban helyi pszichiátertől, pszichológustól kell segítséget kérni - feltehetőleg valamely klinikán fogsz kapni ingyenes lehetőséget is.
2/2 A kérdező kommentje:
danke!
2015. márc. 17. 16:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!