Hitler pszichopa volt? (vagy szociopata? )
Egyik se volt...hazudnak a szerencsétlenről. Mondjuk 1939 és 1945 között megváltozott, de 1933 és 1939 közötti Hitler egy félisten volt Németországban.
Én inkább megalomániásnak mondanám, az épületek amiket épített és akart építtetni illetve a fegyverek tankok stb. Keress rá erre egy ház méretű tank-ot akart Hitler: The Rat Tank
Most láttam meg ezt a kérdést, látom 2015-ös. Egy kicsit elkéstem :)
Nem, egyáltalán nem volt az. A cselekedetei egy átlag ember számára elborzasztóak, és csak arra tud gondolni, hogy ezt nem épelméjű ember tette. De Hitler nem volt őrült, és pszichopata sem. Már csak amiatt sem lehetett pszichopata, mert a pszichopaták nem hajlamosak öngyilkosságra, ő pedig önkezével vetett véget életének. Biztosan nem volt teljesen rendben a mentális egészsége, főleg a háború utolsó másfél-két évében, de pszichopata nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!