Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hitler pszichopa volt? (vagy...

Hitler pszichopa volt? (vagy szociopata? )

Figyelt kérdés

2015. márc. 13. 18:49
 1/7 anonim ***** válasza:
81%
Hitlert hajlamosak beállittani elmebetegnek pedig nem volt az
2015. márc. 13. 18:55
 2/7 anonim ***** válasza:
11%

[link]

Annak idején neurotikus pszichopatának, később borderline-nak nevezték.

2015. márc. 13. 18:55
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
szifilisz?
2015. márc. 13. 19:18
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
lenin döglött meg szifiliszben.
2015. márc. 14. 09:14
 5/7 anonim ***** válasza:
92%
Ha azt gondolod, hogy az volt, akkor minden nagy vezerre ezt ra lehetne huzni... Pl.: Sztalin se volt kis piskota..
2015. márc. 14. 09:42
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Egyik se volt...hazudnak a szerencsétlenről. Mondjuk 1939 és 1945 között megváltozott, de 1933 és 1939 közötti Hitler egy félisten volt Németországban.

Én inkább megalomániásnak mondanám, az épületek amiket épített és akart építtetni illetve a fegyverek tankok stb. Keress rá erre egy ház méretű tank-ot akart Hitler: The Rat Tank

2015. aug. 15. 00:20
 7/7 anonim ***** válasza:

Most láttam meg ezt a kérdést, látom 2015-ös. Egy kicsit elkéstem :)

Nem, egyáltalán nem volt az. A cselekedetei egy átlag ember számára elborzasztóak, és csak arra tud gondolni, hogy ezt nem épelméjű ember tette. De Hitler nem volt őrült, és pszichopata sem. Már csak amiatt sem lehetett pszichopata, mert a pszichopaták nem hajlamosak öngyilkosságra, ő pedig önkezével vetett véget életének. Biztosan nem volt teljesen rendben a mentális egészsége, főleg a háború utolsó másfél-két évében, de pszichopata nem volt.

2021. júl. 27. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!