Nekem valami lelki vagy más bajom van?
Figyelt kérdés
Már hosszú évek óta (5 éve) nincs kapcsolatom és nem is kívánok se testi, se lelki, se semmilyen kapcsolatot. Volt már egy, egy férfi aki próbálkozott, szimpatikus volt, de nem indított be egyik sem. Mi ez, mitől van? Nincs igényem testi kapcsolatra, még ha lenne is rá lehetőség. Bizalmatlanságom? Vagy hogy csalódtam már nem egyszer? Vagy valami más bajom van? Életben történő traumák, vagy mi gátol ennyire? Túl prűd volnék? Nem tudom, de nekem furccsa, ha egy férfi ismeretlenként udvarol, meg 1 kép után már odáig van értem, meg azt írja, hogy hiányzom. Ez engem inkább taszít, mint vonz. Velem van a baj, vagy az emberekkel?
24/N
2015. márc. 11. 18:42
1/6 A kérdező kommentje:
elírtam a korom elnézést! 34/N
2015. márc. 11. 18:43
2/6 anonim válasza:
Korábbi negatív élmények miatt lehet. Én is így vagyok ezzel, pedig volt amikor nagyon élveztem a szexet. Régen...
3/6 A kérdező kommentje:
De ez nagyon félelmetes, olyan, mintha belül meghaltam volna. Nincsenek vágyaim.
2015. márc. 11. 20:30
5/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom hol a határ a depressziósság és a lehangoltság, elkeseredettség között.
2015. márc. 12. 19:08
6/6 anonim válasza:
Igen...elég elgondolkodtató,hogy miért halnak meg az emberek legbelül 30 évesen..miért jutnak el idáig manapság?mi teszi őket ezzé? Hallgass rám,Kedves Kérdező, és fogadd meg azt a tanácsomat,hogy ez ellen még lehet tenni,hiszen felismerted,írtál róla. Tehát valamilyen szinten tisztában vagy a problémával. Beszél ki magadból!! Csak próbáld meg, vagy a másik lehetőség,hogy leírod.Igen,fogsz egy tollat,és papírra veted. Innen el tudsz indulni,olvass önfejlesztő könyveket,de keress is fel mindenképpen egy szakembert,én azt tanácsolom. Csak nem szeretnéd az egész életedet Önmagad árnyékában leélni? Egy életed van,te választod meg,hogyan éled ezt!!! Nagyon sok kitartást,erőt,energiát kívánok!!Hajrá! (egyébként jómagam is ebben a helyzetben vagyok,tizenévesen,és egy ember nincs aki tanácsot adjon,meghallgasson.Bocsi,ez eltér a témától,de gondoltam erőt adhat,hogy nem vagy egyedül,mert ez százezreket érint országszerte,sokmilliókat világszerte)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!