Miért vagyok ennyire érzékeny lehet, hogy valami komolyabb bajom van? L/20
Figyelt kérdés
Minden kis apróságom megsértődök, sokszor el is sírom magam egy bántó szón is akár és sokáig rágódok rajta. Mindig ilyen voltam, és ahogy idősebb leszek nem, hogy elmúlna inkább egyre rosszabb.2014. febr. 9. 19:04
1/4 anonim válasza:
Ha van is valami bajod, az az idegrendszereddel van, illetve inkább a lelkeddel. Pihenned kéne, jó sokat, és lazítani, és kicsit leszXrni a világot. Jól megvan ám az nélkülünk is. :)
2/4 dani900 válasza:
Azért azt nem hiszem, hogy ötleted sincs...
Nagy vonalakban: önbizalom hiánya, társfüggőség, szeretet hiánya, szőnyeg alá söpört régi sérelem, ami emészt, az helyett, hogy előhoznád, és megoldást találnál rá, stb.
De, ez csak vaktában lövöldözés, mivel gyakorlatilag semmi konkrétumot nem adtál meg.
3/4 anonim válasza:
Lehet azért, mert azt gondolod, hogy neked járnak dolgok. Hogy így és így viselkedjenek veled. És ha a másik úgy viselkedik, ahogy neki kedve van, akkor azt már úgy veszed, mint ellened szólót, ahelyett, hogy csak figyelnéd.
4/4 anonim válasza:
Velem is ez van csak én férfiból vagyok és veled egy idős :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!