FONTOS! Véleményeket kérnék segitséégg?!
Figyelt kérdés
Nos tehát már 2 éve vagy kicsivel több ideje állandoan fáradékony vagyok suliba is csak feküdnék.Az Érzések kihaltak belőlem semmit nem érzek egy jó ideje semmi se zavarna pl meghalna egy családtagom akkor sem éreznék semmit:/ ha belegondolok nem érzek semmit:/ aggódóm mi van velem.2010. febr. 15. 14:44
1/11 A kérdező kommentje:
ja és 17F
2010. febr. 15. 14:47
2/11 anonim válasza:
Befasultal. Hosszu a tel, sotet van, minden borus, ez ertheto. Keress valami uj hobbit, ismerkedj emberekkel, jarj el szorakozni, ez majd visszahozza a kedved.
Ja es hidd el, hogy erezned te a fajdalmat, ha meghalna egy csaladtagod, de remeljuk, hogy erre meg sokaig nem kell rajonnod.
3/11 anonim válasza:
Jaja, most így a tél végére mindenki az öngyilkosságon gondolkodik :D Nyugi, egyél, spotolj, aludj. El fog múlni.
4/11 anonim válasza:
Nem lehet, hogy valamilyen vitamin hiányod van? Testileg és lelkileg is fáradtnak, fásultank érzed magad?
Nem történt valami a családodban, ami miatt ilyenné váltál?
Próbálj meg örülni dolgoknak, legyél sokat a barátaiddal, szedjél fel egy csajt.
Nagyon fiatal vagy még ahhoz, hogy depressziós legyél, éld a 17 évesek gondtalan világát.
5/11 anonim válasza:
Ez nem jó amikor nem válaszolnak :/ amúgy mostanában valami nem kezdett el érdekelni? Én így vagyok vele amióta elkezdtek érdekelni az ázsiaiak. Vagyis most, hogy már kb 2 éve szeretem őket már nem...de eleinte nem érdekelt semmi ami körülvesz. Próbálj több időt tölteni a szüleiddel vagy valakikkel hátha úgy jobb lesz. Ha eddig is ezt tetted akkor nem tudom :S
6/11 anonim válasza:
15:07-es vagyok
amikor írtam akkor egy válasz se volt :D bocsi
7/11 anonim válasza:
Mivel már két éve tart ez az állapot, érdemes lenne elmenned egy dokihoz, vagy pszichológushoz. Nem csak a tél miatt vagy ilyen ha már ilyen hosszú ideje tart.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a kedves és segitőkész válaszokat! Barátnőm van, de igazábol nem is nagyon hiányzik ha nem találkozok vele, de volt már hogy rossz érzés volt mikor nem tudtunk találkozni..:/ viszont ha vele vagyok az jó érzés,de semmi több azonkivül=(Szomorú nemvagyok meg ilyen emos féle.. csak minden dolog iránt kedvtelen és semmi sem hoz lázba:/Pszichológus.. anyám hülyének nézne ha ezt elmondanám neki, hogy biztos nem így van.. Majd lesz valahogy.köszönöm még1szer;)
2010. febr. 15. 17:14
9/11 anonim válasza:
Ugyanez van nálam is,nem érdekel semmi
10/11 anonim válasza:
Az is lehet am, hogy csak siman a korod miatt erzel igy es majd kinovod:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!