Én 12 órát alszok de hogyhogy nem vagyok soha se kipihent?
Mert túl sokat alszol. Nem 12 órát kell aludni, hanem megfelelően kell aludni. Este időben lefeküdni, és 8-9 óra alvás után amikor először kinyitod a szemed felkelni, lezuhanyozni. Mindjárt frissebb leszel.
Én magam is észrevettem, hogy ha 12 órát alszom akkor egész nap fáradt vagyok. De ha korábban kelek, friss vagyok. Próbáld ki, hogy csak 8 órát alszol nem 12.
Tehát ezzel azt mondod, hogy a szüleid is 12órát alszanak? Amúgy szerintem már már egészségtelen ennyi időt ágyban tölteni, te is láthatod, hogy az energia szinted, koncentrációd bánja. Egyszerűen nem természetes. Sokkal jobban tudnád érezni magad kevesebb alvással.
A szüleidnek nem gáz, hogy ennyit alszanak, ha ők is 12 órával tolják?
Felmerült már benned, hogyha a szüleid életmódja ennyire korlátoz, akkor esetleg elköltözz? Persze akkor dolgoznod kell meg minden, de ha másokkal cuccolsz össze és nincsenek nagy igényeid, azért nem megoldhatatlan kihívás.
Vagy ha a lakásotokban esetleg van még egy szoba... mondjuk ha van egy nappalitok ahol más nem alszik, akkor tedd kényelmessé a kanapét és aludj ott mondjuk. Vagy az ágyadhoz szerelj fel függönyt, és akkor gépezni továbbra se tudsz persze, de olvashatsz, tanulhatsz az esti órákban, elalvás előtt. Mert ugye azzal nem csapsz nagy zajt és a függöny a fényt is felfogja. Valamelyik ötlet esetleg használható?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!