Akik a maximumot adjátok, írjatok! Milyen az?
Figyelt kérdés
Olyanok válaszát várom, akik beleadják az életükbe a 100%-ot, mert én nem teszem.Milyen úgy élni?Ez egyenlő az önelfogadással, én mindig találok valamit, amit nem bírok elfogadni. vagy -szerintem- mások nem tudnák elfogadni. Mondjuk soha nem éltem átlagos életet (családi gondok mindig is voltak, nem vagyok túl barátkozós, suliban utáltak stb.)Ja perszet félek a változástól/fejlődéstől.így cseszem el az életem. 30+/N2015. márc. 7. 20:45
1/4 anonim válasza:
szerintem, aki a maximumot tolja, az egyszerűen hazudik...
mindezek ellenére én sosem tudtam az élet negatív oldalát nézni, nekem is vannak anyagi gondjaim, jelenleg nincs párkapcsolatom, ez is zavar, de ezek nem én vagyok, nem a gondokra figyelek soha, vagy arra hogy mi nincs, mindig arra törekszem koncentrálni amim van és ettől boldog vagyok.
30-/f
2/4 A kérdező kommentje:
Köszi!
2015. márc. 8. 15:45
3/4 anonim válasza:
nekem az ilyen motivációs videók mindig segítenek:
http://www.youtube.com/watch?v=8jrttiYZsvY
vagy ez, bár ez talán még jobb:
4/4 A kérdező kommentje:
Ezt is köszi!
2015. márc. 10. 18:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!