Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szerintetek van értelme...

Szerintetek van értelme komoly pszichiátriai betegséggel tovább élni? Elegem van

Figyelt kérdés

Skizofréniám van (legalább is azt mondják) (tudom h vmi nem ok velem de sztem a skizofrénia túzlás mindegy)

Évente kb egyszer bevágnak a pszichiátriára mert szerintük visszaestem az év többi részében meg probálok embert csinálni magamból de egyre nehezebb

Dolgozni nem tudok bnőm volt de már nincs (elhagyott 2 éve de volt egy másik lány is akinek tetszettem de miután visszaestem ő is ott hagyott) barátaim sincsenek nem is leszenk mert ki se mozdulok nem birom az embereket van amikor kb az ágybol nincs erőm felkelni és délután van mire felkelek

A pszichológusnak sincs semmi értelme csak beszéljük ugyanazokat a hülyeségeket újra meg újra rohadtukl unom!!!

És tudom hogy erről fog szólni az életem és baromira nincs kedvem végigcsinálni ezt a nagy semmit elegem van :( a szüleim is már zártra raknának legszivesebben tudom csak hát még nem csináltam semmi olyat

De nem tudom nem akarok tovább harcolni úgy érzem nincs miért :( Nem akarom szedni tovább a gyógyszereket lesz ami lesz vagy meg akarok halni nem tudom

4 éve van ez az egész és nem azt érzem h egyre jobb hanem egyre szarabb

20/F

2015. márc. 7. 10:51
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
Igazad van igy szar ne szedj semmit.huzd fol magad es minden meg van oldva. VAGY akkarj elni es gyogyulj meg a te döntesed...
2015. márc. 23. 23:59
 22/23 mossbauer válasza:
Azt mondják, hogy volt pár évtizede Magyarországon egy pszichiáter, aki skizofrén volt. Amikor rosszabbul érezte magát, kivett szabadságot, amikor jól volt dolgozott. Egyszer elment hozzá egy beteg, és azt mondta neki, hogy "Doktor úr, beszélnek hozzám a hangok, mit tegyek?", a pszichiáter így felelt: "Hozzám már húsz éve beszélnek, csak én nem válaszolok nekik. Maga válaszol nekik, ezért maga a beteg én pedig az orvos." Csak azt akarom ezzel mondani, hogy talán ebből a helyzetből is lehet kiút.
2015. márc. 24. 16:30
 23/23 anonim válasza:

Ennyire egyedül harcolsz ezzel? :(

A skizofrénia gyógyítható, pl Feldmár András szerint is.

Nekem volt egy skizofrén tanárom, nem tudtam rola hogy az csak 4-5 év ismerettseg után. Es egyébként nagyon szerettem. Thalassa-ház; minden kedden 9-11 között lehet menni interjúra es nagy valószínűséggel vallalnakaz apolasod. Van sok hely ahol hisznek a gyógyulásban. En ia hiszek. A thalassahoz hasonlo a tunderhegy (ott meg nem voltam csak beutaltak, de vegul is egyelore az egyéni terápiát próbálom ki)

En Elvileg skizoaffektiv vagyok; depressziós fajtával, hat nem tudom. Most kkezdik a terápiát, kivancsi vagyok.

Minden érzés ismerős amit leírtál, es azt mondom hülyeség higy nincs értelme. Csak meg kell találnod azokat az embereket akik meggyógyítanak es valoban támogatnak. Mert ha el lennel halmozva ilyenekkel, valószínűleg nem merülne fel benned az a kérdés hogy van-e értelme. Stay strong!

2015. ápr. 15. 20:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!