Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ez mitől lehet?

Ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

17 éves fiú vagyok.

Mindig is a fiúk tetszettek jobban, lányokat nem igazán nézegettem, csinosak meg minden, de nem nagyon hoznak lázba.

Néhány fiú viszont annál inkább.

De az összes fiú, aki eddig tetszett, és akibe szerelmes voltam, az mind hetero volt.

Velük érdekes módon sok minden el tudtam képzelni. Csók, szex, kapcsolat stb.

Viszont ezt egy ténylegesen meleg fiúval nem igazán tudnám. Persze, ha az a hetero fiú meleg lenne, akkor vele tudnám csinálni.

De úgy, hogy tudom egy fiúról, hogy meleg...

Nem tudom. Mintha félnék, vagy valami ilyesmi.

Nem tudom képes lennék-e együtt lenni egy meleg fiúval.

De akkor mitől van, hogy a hetero fiúk annyira be tudnak indítani?

És miért félek a melegektől?

Ezen változtatni szeretnék. Arra is gondoltam már, hogy valamilyen szinten lehet, hogy homofób beállítottságom van, mert a környezetem, az ismerőseim 90%-a fejbe lőné a melegeket. És ezt sokszor hangoztatták is. Lehet, hogy belémbeszélték?

Nem értem magam.

2015. márc. 1. 09:37
 1/8 anonim ***** válasza:
93%

Szerintem nem fogadtad meg el teljesen hogy valojaban melyik nemhez is vonzodsz.. eloszor is ezen kene valtoztatni:)

Es meg azert is lehet mert a hetero fiuk ferfiasak a melegek pedig kevesbe es lehet teged ez vonz.. a ferfiassaguk:) gondoltal mar arra hogy egy biszexel probalkoz? toluk is felsz? :)

2015. márc. 1. 09:51
 2/8 A kérdező kommentje:

Erre még nem gondoltam, de igazad lehet.

Most, hogy belegondoltam, valóban, valamilyen szinten bejön, hogy férfiasak, macsók. :D

Én rajtam nem látszik, hogy más vagyok. Sokszor szívesen kiengedném, hogy úgy viselkedjek, olyan legyen a stílusom, mint egy melegé. Mert bevallom, tetszik. De nem mutathatom annyira.

Viszont belülről teljesen látszik, hogy lányos vagyok, és hogy nem olyan mint a többi fiú.

Még nem próbálkoztam senkivel, csak tudom, mit érzek.

És hogy a fiúk eléggé meg tudnak mozgatni.

Ez jó ötlet. Csak itt az én környezetemben, biszex fiút találni...

Mondjuk, ha a heterk fiúk nagyon részegek, mindegyik biszexuális, mert simán lesmárolhatnám mindegyiket, annyira magukon kívül lennének, hogy nem is tudják, mi történik. De ezzel nem igazán élnék vissza. Jó lenne, de utána rajtam csapódna le az egész.

Itt, vidéken, szinte senki nincs, akiben van ferde hajlam, vagy ha van is, nem mondják.

2015. márc. 1. 10:10
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagyok hive a netes ismerkedesnek de az egyik haverom is igy talalt (biszex) part:))
2015. márc. 1. 10:53
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azt azért ne felejtsd el, hogy úgy ahogyan Te is, sok meleg fiú nem meri megmutatni magát. Tehát nem tudod kiszűrni, hogy Ő tényleg meleg, mert fél az előítéletektől, a megaláztatástól. Ismerek olyan idős embert, aki világ életében a fiúkat szerette, de nem nézné senki melegnek, csak ha azt akarná.
2015. márc. 1. 11:38
 5/8 anonim válasza:
100%

szerintem is lehet, hogy még nem fogadtad el magad teljesen. vagy egyszerűen csak félsz a meleg kapcsolatoktól, mert eddig mindenhol nő férfi kapcsot láttál,és valszleg először egy kicsit fura neked és ezért megijedtél.

az pedig hogy belédmagyarázzák, szerintem hülyeség :)

2015. márc. 1. 11:43
 6/8 ftf1983 ***** válasza:
100%

1. Még nem fogadtad el magad teljesen.

2. Úgy gondolod, hogy a melegek nem férfiasak.

3. A férfias pasik jönnek be neked.

4. Úgy érzed, ha nem full meleg pasival lennél, akkor az nem minősülne meleg szexnek.

2015. márc. 2. 10:03
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nyugi én is ilyen voltam 16-17 évesen, szerintem egyértelműen azért van mert nem találkoztál fiús meleggel, te is az vagy, te is normális vagy és lehet van olyan fiú akiről azt hiszed nem is meleg, közben igen, csak nem tudod... Még van időd ;)

20f

2015. márc. 2. 11:18
 8/8 anonim válasza:

szia :)

19 éves fiú vagyok, ha szeretnél beszélgetni erről írj ;)

2015. márc. 4. 16:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!