Gyomoridegre valamit?
Figyelt kérdés
Panikbeteg vagyok es, ha el kell mennem itthonrol nekem mar elotte gyomoridegem lesz. Igy, ha erot veszek magamon es el is megyek, remegek, faj/gorcsol a gyomrom, megy a hasam, nem birok kajara nezni. Nem tudom igy intezni a dolgaim es altalaban haza is jovok, neha attol felek, hogy haza se erek, hanem elajulok az utcan, vagy osszehanyom magam, van, hogy a varosbol inkabb gyalogolok egy orat haza, csak ne kelljen buszra szallni (busszal negyed ora). Na ezt csak igy "bevezetesnek" irtam le, nem reg kezdtem pszichologushoz jarni es beutalt a pszichiatriara, hetfon megyek. Viszont mar amiatt is nagyon izgulok es folyamatosan gyonoridegem van, a hazbol nem tudom kitenni a labam. Kajara nem tudok nezni, na de nem is sorol tovabb leirtam az elejen. Tudok tenni valamit ezellen? Csak, hogy a hetveget kibirjam valahogy.2015. febr. 27. 12:03
1/3 anonim válasza:
Próbáld ki hogy szedsz 0.25 ös Xanaxot egy hétig, rászokni nem érdemes, de ha pánikbetegség oldania kellene.
2/3 anonim válasza:
Egyetértek az előttem szólóval, szedj a neked legkisebb mennyiségű, de hatásos nyugtatót. Nálam is ilyen durva tünetek voltak pár évvel ezelőtt. Én szedtem rá 3x1/2 0,25-ös Xanaxot és még pár hónapig antidepresszánst is kaptam. Úgy tudtam enni, ha bevettem a nyugtatót. Aztán szép lassan elmúlt az étvágytalanság, hasmenés, remegés, pánik. Sportolj napi szinten!
3/3 anonim válasza:
Amit leírtál, az inkább pánikROHAM, és agorafóbia. Biztos, hogy megfelelő pszichológusnál voltál? Kiképzett terapeuta volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!