Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Van valami tényleg hatásos...

Van valami tényleg hatásos gyógyszer a gyomoridegre?

Figyelt kérdés
2009. aug. 23. 09:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
A tej sokat segíthet, de nekem pl. a kóla jön be leginkább (nagyon kis mennyiségben és jéghidegen). De ezt magadon kell kitapasztalni, mert teljesen egyéni.
2009. aug. 23. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
Magas a savad?
2009. aug. 23. 09:56
 3/12 anonim válasza:
A gyomoridegtől savas leszel! Ha savasságod nem attól van ,hanem mástól ,nem igazán kéne idegre keresni a gyógyszert!Nyugtató teákat igyál,és az egész idegrendszeredre hat!:)
2009. aug. 23. 12:24
 4/12 A kérdező kommentje:
A 2.-nak válsz:Nem csak az hogy magas hanem más miatt is.Pl.: szerintem nagy szerepet játszik vagy játszott az is hogy a legjobb barátnőm elárult, mert azóta van gyomor idegem.Így tudsz valami tanácsot adni nekem?, vagy gyógyszert?
2009. aug. 23. 12:28
 5/12 anonim ***** válasza:

ha jól értem akkor sok a savad

átmenetileg próbálj meg valami savcsökkentőt, Rennie Tisacid

Ha ez nem elég akkor quamatel mini-t lehet recept nélkül kapni.

2009. aug. 23. 16:37
 6/12 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek aki eddig válaszolt
2009. aug. 23. 20:35
 7/12 anonim ***** válasza:

Ha a gyomorideged hasmenést okoz néha, tarts magadnál lopediumot nálam segített. Tudtam hogy ha beveszek egyet reggel akkor egész nap nem lesz gond, nem lesz hasmenésem stb.

EGY idő után annyira megnyugtatott hogy mindig volt nálam tabi hogy teljesen elhagytam és azóta nem nagyon van gondom.

Igyekezz kiegyensúlyozottan táplálkozni, hogy az emésztésed ne legyen olyan brutális és kiszámíthatatlan. :) Szia

2009. aug. 25. 21:41
 8/12 anonim ***** válasza:
Anacid
2009. aug. 26. 19:16
 9/12 anonim ***** válasza:

[link]

Keress rá itt. Anacid szuszpenzió. Nagyon jó.

2009. aug. 26. 19:17
 10/12 anonim ***** válasza:

Először is tudni kéne, hogy mit értesz gyomorideg alatt.

A leírt ok alapján pedig szerintem nincs okod rá, hogy gyomorideged legyen. Ha mégis van,. akkor orvoshoz menj, ne a Neten kérj gyógyszerszedési tanácsot, mert az veszélyes.

2009. aug. 26. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!