Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
3 gyerekes anyuka vagyok, 6 éve 4 fal közt élek. Sajnos a férjem egész nap dolgozik sosincs itthon csak aludni, a gyerekekre meg senki nem vigyáz, bébicsőszt félek felvenni mert nem bízom meg idegenekben. Néha fura hangokat hallok, alakokat látok a sötétben, de volt olyan is hogy azon kaptam magam, hogy egy szellemmel beszélgettem. Általában érzem ha itt vannak. Éjjelente minden kis zajra megijedek, mert rögeszmém hogy betörnek. Nagyon nagyon félek. És ez megy évek óta. Szerintetek mi lehet ez? Pánikbetegség? Orvoshoz sem tudok menni sajnos, majd néhány év múlva, ha a legnagyobb gyerek lesz akkora hogy vigyázzon a testvéreire. Negatív kommentektől kiméljetem. Köszönöm ha válaszolsz.
2015. febr. 26. 08:44
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ismét 6-os vagyok. Nyílván van ennek a betegségnek egy folyamata, senki nem lesz hétfőről keddre skizofrén, így vissza is fordítható ez a dolog. Túl komoly és összetett problémáról van szó ahhoz, hogy vitába bocsátkozzak arról, gyógyítható-e.

Igen kérdező, jó, hogy felismered, hogy gond van, de biztos volt kevésbé felismerhető előzmény, amit jó lett volna időben kezelni. Minél előbb fordulj orvoshoz! Olyan nincs, hogy nem tudod megoldani! Rámehet a családod, ha annyiban hagyod!

2015. febr. 26. 15:38
 22/22 anonim ***** válasza:
0%

Ez nem skrizofenia tuti

Siman megkattantal az egyedullettol ennyi

Az az igazsag ha kinyitod magad a szellemek es az okultizmus fele akkor ezek a dolgok fognak jonni zsakkal.

Keress egy egyhazi gyulekeetet kerd hogy segitsenek gyerekfelugyelettel imaval esetleg a haz megszentelesevel

2015. febr. 26. 15:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!