Mi bajom lehet?

Figyelt kérdés
3 gyerekes anyuka vagyok, 6 éve 4 fal közt élek. Sajnos a férjem egész nap dolgozik sosincs itthon csak aludni, a gyerekekre meg senki nem vigyáz, bébicsőszt félek felvenni mert nem bízom meg idegenekben. Néha fura hangokat hallok, alakokat látok a sötétben, de volt olyan is hogy azon kaptam magam, hogy egy szellemmel beszélgettem. Általában érzem ha itt vannak. Éjjelente minden kis zajra megijedek, mert rögeszmém hogy betörnek. Nagyon nagyon félek. És ez megy évek óta. Szerintetek mi lehet ez? Pánikbetegség? Orvoshoz sem tudok menni sajnos, majd néhány év múlva, ha a legnagyobb gyerek lesz akkora hogy vigyázzon a testvéreire. Negatív kommentektől kiméljetem. Köszönöm ha válaszolsz.
2015. febr. 26. 08:44
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
9es, minden másnap átmegyek a háztól 2 percre lévő kisboltba. Ennyi :/
2015. febr. 26. 10:40
 12/22 anonim ***** válasza:
Valami megoldást kell találni, hogy el tudj menni orvoshoz. Apa nem tud elmenni szabira míg elmész? Mennyi idősek a gyerekek?
 13/22 anonim ***** válasza:
Néhány évig semmiképp ne várj! A férjednek van szabadsága, orvoshoz menj minél előbb!
 14/22 A kérdező kommentje:
Nem tud vigyázni rájuk. Szabit sem tud kivenni. Egyzer próbáltam eljutni velük a városig de sírtam mire hazaértünk szóval inkább itthon maradunk.
2015. febr. 26. 10:42
 15/22 anonim ***** válasza:
Ha paranoid skizofréniád van, azt sürgősen kell kezelni. És igen, kárt tehetsz a gyerekeidben.
2015. febr. 26. 10:43
 16/22 anonim ***** válasza:
Dehogynem tud kivenni! Minden ember el tud menni szabadságra! Ő tudja ezeket a dolgokat?
2015. febr. 26. 10:45
 17/22 anonim ***** válasza:
70%
6-os vagyok. Nem véletlenül írtam a paranoid skizofréniát. A volt anyósomnak is ez a betegsége. Ha időben kezelik, kigyógyítható. Ő mindig abbahagyta a gyógyszerszedést mert azt gondolta meggyógyult. Mára pszichiátriai otthonban van évek óta. Egyre durvább dolgokat hallott. Ő saját magát szúrta meg, szerencsére nem lett komolyabb baj. Azt mondta azért tette, mert a halál is jobb, mint hogy ezeket a hangokat hallja. Gondolj bele, ha azt hallja hogy tegyen kárt valakiben..
2015. febr. 26. 10:50
 18/22 anonim ***** válasza:

A szomszéd csaj anno ezt mondta nekem: rendszeresen látja magát, hogy őrjöngve rohangál az utcán, az egész teste csupa vér...Akkor volt egy éves a gyereke. A férje nem foglalkozott velük, sokat dolgozott, mindig háttérbe került a család.

Ezek a dolgok nem játékok:S

2015. febr. 26. 10:54
 19/22 anonim ***** válasza:
Tévedés: a paranoid skizofrénia nem kigyógyítható. Gyógyszerekkel kordában lehet tartani, de nem lehet belőle meggyógyulni még akkor sem, ha korán felismerik. Nekem uncsim paranoid skizofrén. Amikor nem szedi a gyógyszereit ön és közveszélyes. Volt, hogy átvágta a saját torkát. Gyógyszerek nélkül örjöng, kötöszködik, nem ismeri meg a saját családját. Borzasztó állapot. Van egy 3 éves gyereke. A kórházból úgy adták ki nekik a babát, hogy a férje lett a gyerek gyámja. A védőnő folyamatosan jár hozzájuk. A kicsi nagyon szépen van nevelve. Nagyon értelmes kislány. Bennem azért mindig bennem van, hogy mikor fog nagy tragédia történni. Mindenképpen orvoshoz kell menned! Találni kell megoldást és nem kifogásokat keresni!
2015. febr. 26. 11:14
 20/22 A kérdező kommentje:
Én nem tudom elképzelni hogy bántsam őket. De az hogy felismerem h gond van az jó jel nem?
2015. febr. 26. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!