11/15 anonim válasza:
Kis mennyiségben a Xanax és hasonló hatóanyagú szerek. A kis mennyiség alatt azt értem, hogy ha már pattanásig feszült a helyzet, akkor szabad csak bevenni, különben már két hét folyamatos szedés mellett durva függőséget okoz.
Ezt egyébként csak orvos írhatja fel és szerelmi bánatra nem fogja.
12/15 A kérdező kommentje:
10-es sajnos a gyógynövényes készítmények nem hatnak. Próbáltam már sokat. Még talán a citromfű teát fogom kipróbálni, hátha.. 11-es sajnos nem csak szerelmi bánatom van.
2015. febr. 21. 11:19
13/15 A kérdező kommentje:
De én ilyet , hogy xanax ,frontin ,rivoltril..benzodiazepineket nem szeretnék szedni. Én sertalinra gondoltam. Rengeteg álmatlan éjszakám volt. De gyógyszer nélkül lenne a legjobb megoldani, vagy valami gyógynövényes készítménnyel ,csak sajnos nem hatnak :(
2015. febr. 21. 11:22
14/15 anonim válasza:
Próbáld ki a Valerinát, az nem gyógyszer és nagyon jól nyugtat, fogsz tudni tőle aludni és nem válsz függővé sem. A problémáidat meg beszéld meg olyannal, aki közel áll hozzád vagy hívj fel egy ifjúsági lelkisegélyt, ha nagyon nincs kivel megbeszélni. Kék vonal pl. 116-111
15/15 anonim válasza:
Jah még valami, a Kék Vonal ingyenesen hívható 24 órás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!