2/15 anonim válasza:
Ez így van!Reggel még agyvérzést akartam kapni,olyan ideges voltam.Megdugott a párom,azóta semmi bajom.
3/15 anonim válasza:
Ne szedj gyógyszert! Az semmit nem old meg. A sex sem oldja meg a problémád, csak levezeted, de ahhoz partner is kell. Honnan tudjátok válaszadók, hogy neki van e valakije, vagy egyáltalán vágyik e valakire?
4/15 A kérdező kommentje:
Utolsó köszi! :) Nem vágyom senkire igazából... Nem rég lett vége a kapcsolatomnak.
Tudom , hogy nem old meg semmit sem a gyógyszer . Nem is szerettem volna gyógyszerhez nyúlni, de nem tudok megoldást a problémáimra ,amik évek óta összegyűltek. És teljesen kivagyok idegileg...
2015. febr. 20. 12:44
5/15 anonim válasza:
A sport. Bármilyen sport. Kérlek, ne legyél nyugtatófüggő, később egész biztos, hogy megbánod, hogy valaha is elkezdted szedni őket.
6/15 anonim válasza:
Tényleg bármilyen sport jó, ami után kapkodod a levegőt, futás is, bármi. Pszichiáter tanácsolta egyébként.
7/15 A kérdező kommentje:
Igazatok van , nem szeretnék függő lenni. De az a baj , hogy annyira nincs kedvem és erőm semmihez, hogy nem tudom magamat rávenni a sportra :) Pedig jó ötlet , szeretek futni
2015. febr. 20. 15:19
8/15 anonim válasza:
Szia! :)
Ha gondolod írj.
19éves fiú vagyok és sajna nekem is voltak gondjaim.
Szex jó amúgy! :D
10/15 anonim válasza:
Vannak nem gyógyszernek minősülő nyugtatók, amiket recept nélkül lehet kapni a patikában. Nem okoz függőséget és semmi ilyesmi. Ajánlom neked. A természetgyógyászatot lehet páran hülyeségnek tartják, de ha nem lenne valami alapja, nem is létezne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!