Ajánlanátok olyan készítményeket, amelyek herbáriumban kaphatóak, gyógynövényekből készültek és segítenek az enyhe depresszió kezelésében és szorongásoldásban, hangulatjavításban?
Voltam már enyhe depressziós. Elutasítottam a gyógyszeres kezelést, megpróbáltam saját magam kilábalni belőle.
Fél év alatt sikerült nagy nehezen: rászorítottam magamat arra, hogy igenis találjak örömet az életben, a tevékenységeimben, amiket régen szerettem. Azóta még egyszer visszatért ez az állapot, de akkor már csírájábsan felismertem, nem hatalmasodott el, és akkor is sikerült belőle kimászni cirka 2 hónap alatt.
A kérdésedre válasz: szorongásoldásban segíthet a levendula és a citromfű-tea. Hangulatjavítónak tökéletes a csokoládé.
Dettó :) Orbáncfő és citromfű. De vannak ilyen spec. gyógyteák, hogy "nyugtató hatású" vagy "nyugtató teakeverék", azok sem rosszak, nézd meg az összetevőiket, rá van írva a dobozra, és válogass.
Nálam a citromfű a favorit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!