Tudna segíteni rajtam itt valaki mert az öngyilkosságon jár az eszem de nem merem megtenni?
Az a baj,hogy túl kicsi a péniszem és ez miatt szerintem nem kellenék senkinek. 12cm 3.5 átmérővel ez vékony és kicsi. A tesóm mondta hogy neki átlagos és meg is mutatta de azt én iszonyat nagynak és vastagnak láttam lehet hogy azért mert a megmutatás előtt csak egy péniszt láttam még élőben a sajátomét ami nem nagy. Paraméterekben az övé 15.5cm átmérőt nem tudom.
Úgy érzem,hogy hatalmas nagy hülyeség az én problémám mert még nővel sem voltam 24 éves létemre és még soha nem is csókolóztam. Ezért mit tudhatom én,hogy hogyan fognak viszonyulni hozzám ha meglátják. Depressziós is vagyok félek az emberektől mindig elpirulok és nem merek szakemberhez sem fordulni. Nincs semmi önbizalmam és pozitív élményeim sincsenek viszont rengeteg negatív van. Utálom a múltamat. Én nekem semmi más nem kell csak az,hogy láthassam egy nőn azt,hogy ezek a méretek tökéletesen megfelelnek számára. Nem hiszem el azt,hogy ilyen nő létezik mert hát túl kicsi. Egy szakember ezen nem fog tudni változtatni mert nem kicsinek látom a méretemet ,hanem kicsi mert lemértem és a számok nem hazudnak megnöveszteni pedig nem tudják.
És az,hogy nem a méret lényeg az hülyeség szerintem, egy jó kapcsolat előfeltétele a jó szex. És sajnos hiába tudnák kielégíteni ezzel egy nőt ha ő nagyobbat fog akarni mert megszokták. Egy nem szűz lánynak ez nem lesz elég.
Mit tegyek nem akarok öngyilkos lenni nekem a boldogság kell.
:) sokat vaciláltam,hogy elküldjem,ha hiszitek,ha nem a kérdést és ezt a részt fél perc különbséggel olvastam,és azt éreztem mellé fogok lőni..kitörlik...de nem bántam meg mostmár:)
Ez pedig az én gondolatom,sőt több annál...
Isten folytó szeretettel szeret,tudom hogy hihetetlenül hangzik,ő akart ilyennek,mert neki és én is így érzem tökéletes vagy..itt mindannyian..és ha neki az vagyok nem érdekel más...problémát,gondot csinálnak az emberek abból ami NEM az...mert valaki azt mondja a tökéletes ez meg az...mit ér a szava Istennel szembe...ő ismer,ő alkotott,szeret mert vagy neki.Azzal megy el az idő,hogy aggodtok,szeressétek őt,a tervét,magatokat,mert ti is a tervei vagytok,szeressétek a másikat,mert mind egy szeretetből fakadó terv részei vagytok..szeressetek,olyan szeretettel,ahogy ő gondosan kitalált,és kitalálta a napot..gyönyörűek vagytok az én szememben..hátmég Istenében,és nem kellenek a lehúzó,megfelelelni akaró szavak,a szívetek szabad...
Mi ez az egész?
Én nem szeretem a kereszténységet mert többet gyilkoltak mint a világháborúkban a katonák. Nem vagyok nagy hívő de azért hiszek benne a magam módján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!