Hogyan lehet túlélni az életet?
Nagyon sok idő van még az életből, és nem tudom, hogy mihez kezdjek. Nem sok értelme volt a megszületésemnek, csak elszívom másoktól a levegőt...
Elviselhetetlen, hogy semmiben nem vagyok jó, hogy szép sem vagyok, meg hogy az emberekkel sem tudok kapcsolatot teremteni (nincsenek barátaim sem). Ha valami lenne bennem, ami értékes lenne, akkor talán tudnék kezdeni valamit... De így... Én próbáltam már optimista is lenni, de őszintén szólva, akkor se volt egy kicsivel se több tehetségem vagy bármi. A szocializálódásról már lemondtam, mert egy unalmas emberrel ki akarna egyáltalán szóba állni... nem iszom, nem dohányzom, nem bulizom, vagy a másik irányból: nincsenek mélyenszántó gondolataim, nem vagyok művelt, stb.
Mit tehet az életével egy magamfajta ember? Erőm már alig van, épphogy túl tudom élni a napokat... Gyerekkorom óta ilyen vagyok, csak akkor még azt hittem, hogy idővel minden meg fog változni.
Kéne nekem egy 70wattos fémhalogén lámpa, de nem tudom hol tudnék venni. Keress nekem valami üzletet, de kéne hozzá trafó is, meg foglalat. Ha tudnék venni, tök boldog lennék,
és te is boldog lehetnél hogy segíthettél nekem :D
19 vagyok.
Ha találok, szólok. ;D
19:29-es vagyok:
Én kértem segítséget egy dokitól, nem sokkal ugyan, de jobb lett az életem. Már az jól esett, hogy valakinek elmondhattam a problémám. Mint ahogy a 20:30-as válaszadó ajánlotta, én is ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!