34 éves nőként így mi értelme az életnek?
Szia! Én átérzem a helyzetedet, piszkosul rossz érzés lehet. Én 32 éves vagyok, és nekem sincs családom, körülöttem pedig már sokaknak, és ez fáj, rettenetesen fáj belegondolni, és borzasztó rosszul esik, amikor erről kérdezgetnek. De nem adom fel, eljárok szórakozni, találkozom barátokkal, próbálok ismerkedni.
Én azt tanácsolom neked, hogy te se add fel, soha nincs késő, nem szabad beletörődni a rosszba, meg kell próbálni pozitívan hozzáállni a dolgokhoz, nehéz tudom, de nem lehetetlen. Tudod, nekem van egy jó barátnőm, aki hasonló helyzetben volt, 40 évesen találta meg a párját, 41 évesen szült ikreket. Nekem ő a pozitív példa, hogy soha nincs késő, nem szabad feladni. Azóta sajnos az élet elsodorta tőlem őt fizikailag, mert külföldre költöztek a férjével, de nincs olyan nap, hogy ne beszélnénk, vagy írnánk egymásnak :) Fel a fejjel, kezdj el dolgozni, és légy egy kicsit nyitott a világra :)
A Titok c. film neked való ! Nézd meg a Mi a xsudát tudununk a világról c. filmet is. Mind tudományos alapokon nyugszik. és pont rólad szól !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!