Nagyon félek hogy hányni fogok! Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Szerintem elkaptam a barátnömtöl a hányós vírust (hétfön találkoztunk!) és ma egész nap hányingerem volt, ettem egy kis spagettit és most böfögtem fel valami meleg trutyit! Lehet, hogy bebeszélem de nagyon félek, segitsetek!!:( Hányni fogok??2015. febr. 11. 18:56
11/14 anonim válasza:
En mindig éjfél után kezdem. :)
12/14 A kérdező kommentje:
En nem :)
2015. febr. 12. 11:34
13/14 anonim válasza:
Tudom, mar jo régi ez a kerdes de en is szinte ugyanilyen helyzetben vagyok.
Csak megszeretnem kérdezni hogy azota volt olyan helyzet amikor hanytal? Ha igen, ugyanugy féltél még utana is?
14/14 anonim válasza:
Kedves kérdező, azóta sikerült leküzdeni a fóbiádat? A pszichiáter mennyire tudott segíteni? Én nyár óta járok, gyógyszert szedek. Nekem is mindig leginkább az evéssel van gondom :( Már egy 1,5 éve nagyon rossz, az hozta ki megint durván a fóbiámat, hogy egyszer hánytam, azóta a pánikroham minden napos.:/
Remélem te jól vagy már azóta!
Ha valaki látja ezt a választ és leküzdötte a fóbiáját, kérem írjon, minden tapasztalatot szívesen olvasok!
Kitartást mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!