Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Nagyon félek hogy hányni...

Nagyon félek hogy hányni fogok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Szerintem elkaptam a barátnömtöl a hányós vírust (hétfön találkoztunk!) és ma egész nap hányingerem volt, ettem egy kis spagettit és most böfögtem fel valami meleg trutyit! Lehet, hogy bebeszélem de nagyon félek, segitsetek!!:( Hányni fogok??
2015. febr. 11. 18:56
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Lehet :) félsz tőle?
2015. febr. 11. 19:01
 2/14 anonim ***** válasza:
És miért félsz a hányástól? Természetes dolog.
2015. febr. 11. 19:01
 3/14 A kérdező kommentje:
Lehetek tudobeteg, reumas, skarlatos, akarmi.. Csak ne hanyjak! :(
2015. febr. 11. 19:02
 4/14 anonim ***** válasza:
Egy jó kis hányás jót tesz, csak majd pótolni kell az elvesztett folyadékot.
2015. febr. 11. 19:03
 5/14 A kérdező kommentje:
Ew, ez nem sokat segit csak jobban bepanikolok. 9 eve nem hanytam, most sincs sok kedvem!
2015. febr. 11. 19:04
 6/14 anonim ***** válasza:
Hányni kell... Tudom, szörnyű érzés. Ha vírust kaptál el, igyál 1000mgos C vitamint.
2015. febr. 11. 19:04
 7/14 anonim ***** válasza:

Pedig ha hányni kell, akkor inkább jöjjön ki az, aminek ki kell jönnie. Tudom, hogy szar dolog hányni, senki nem szereti az érzést, de a szervezet tudja, mi kell neki. Nem érdemes visszatartanod.

Egyszer eljátszottam, hogy visszatartom (én sem akartam hányni), éjszaka közepén ébredtem fel a böfögésemre, amivel tele ment a szám a gyomrom tartalmával. Mondhatom, guszta volt... Jobban jártam volna, ha hagyom időben kijön.

2015. febr. 11. 19:08
 8/14 A kérdező kommentje:
Pszichiaterhez jarok ez miatt 1 eve, anorexias voltam mert nem mertem enni es nyugtatom sincs. Tenyleg nem egy hisztis kislany vagyok, elobb meghalnek, minthogy hanyjak. Nem tudjatok megerteni, ens e tudnam, de ez van..
2015. febr. 11. 19:12
 9/14 anonim ***** válasza:
En megértelek, kis koromba is bőgtem ha hánynom kellett..es tavaly hánytam egyszer es jo furcsán hangzik de igy büszke voltam magamra hogy ilyen jol kibirtam. Azota sokszor hanyom gyonorsav miatt, es utálom de mikor mar szarul vagyok varom hogy kijöjjön mert meg konnyebbulok.
2015. febr. 11. 22:34
 10/14 A kérdező kommentje:
Nem hanytam, remelem mar nem is fogok! :)
2015. febr. 11. 23:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!