Mi lehet a gyógymód erre a lelki betegségre?
Internetes tesztek alapján súlyos depressziós vagyok, gyakran iszok, nemrég megittam 4 sört, előbb közölte barátnőm hogy totál pirosak a szemeim, szóval a vérnyomásom is a plafonon lehet, gyakran fáj a fejem, azonkívül elveszettnek érzem magam, a múlt és a jelen miatt magamat érzem felelősnek, úgy érzem fölösleges vagyok, a jelenből nem látom a kiutat a rengeteg felhalmozódott adó miatt, pedig már lassan 8 éve dolgozok egy munkahelyen, szóval nem linkeskedek, csak gyűlik bennem a düh, és a szomorúság.
segítsetek!
Nem akarom itthagyni se az édesanyámat, se a barátnőmet.
Marad a gyógyszer?
A gyógyszer csak a tüneteket fedi el, de nem oldja meg az okokat. és persze függőséget okoz.
Ha sokat rágodsz a múlton, akkor nem élsz, az olyan mintha állandóan hátra néznél, miközben előre haladsz.
A felhalmozódott adó miatt ne okold magad, nem a te hibád, hogy ilyen mindent ellehetenítő adórendszer van.
De milyen düh halmozódik benned? magadra vagy másra vagy dühös?
Az, hogy milyen düh az nagyon összetett.
Egyik példának tudom az öcsémet mondani, aki 21 éves, kb másfél éve olyan adósságot és szégyent hozott a családra, legszívesebben az életben nem beszélnék vele többet.Kiköltözött Angliába kb fél éve, megígérte, hogy mindent rendbe fog hozni, kifizet minden tartozást, erre amikor itt a lehetőség hogy törlesszen, hirtelen nincs pénze.Hiába beszéltem vele, hogy legalább a családjának ne tegyen keresztbe, de nem lehet.Van egy barátnője, aki mindenben manipulálja, inkább ő a fontosabb, minthogy minket lassan már ellep az adósság.
Ezentúl pedig, eladó vagyok a tesco-ban, ott mindig jókedvűnek, és segítőkésznek kell lennem, ami nagyon nehéz, főleg amikor látom, hogy egy 160.000 ft-os tv-t csak ugy zsebből kifizet jó pár ember, az mellett még euróval is tömve van a pénztárcája.De honnan és miből?
Komolyan mondom én lennék a legboldogabb ember csak keresnék legalább 130.000 ft-ot havonta.Az egész életem rendbe jönne kis idő elteltével.
Gyűlölöm az egész világot, ezt az országot, a nagyotmondó politikusat, a hazug és kétszínű embereket, és nem is mondom mert csak szétszed az ideg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!