Mitől van az, hogy ok nélkül stresszel a szervezetem?
Görcsöl a hasam meg a szívem is gyakran,úgy mint mikor mondjuk vizsgázni megyek,pedig már kb 2 hónapja semmit nem csinálok csak itthon vagyok.
Egyáltalán nem érzem,hogy valami miatt izgulnék,vagy rossz lenne a közérzetem.
Ez tart már pár napja,meg nem sokkal ezelőtt is volt ilyen,de akkor 1-2 nap alatt elmúlt.Akkor szerintem az miatt lehetett,hogy több órát is online fogadással töltöttem és valószínűleg az miatt lehetett,de azt se merem teljes bizonysággal kijelenteni.
A másik dolog ami miatt stresszelhetek az apám,egész gyerekkoromban sokat kiabált,így mikor felemeli a hangját akkor egyből stresszelni kezdek,még ha nem is nekem beszél vagy azt se tudom miről van szó(sőt sokszor bármilyen hangzavar elég ahhoz,hogy stresszeljek).
Viszont ez a stressz nem szokott sokáig tartani,max 1-2 óra,de ma például eddig egyáltalán semmi nem zavart meg,mégis egész nap görcsöl a hasam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!