Ez milyen betegség?
Figyelt kérdés
Minden nesz zavarja, de nem akarja becsukni a hálószobája ajtaját. Mindenki lábujjhegyen járjon az egész házban, egy másik szobában (aminek csukva van az ajtaja) gépelni se lehet, mert az őt zavarja. Más fontos ügyei, érzései hidegen hagyják.2015. febr. 3. 19:09
1/3 anonim válasza:
Ezt kérem szépen, úgy nevezik, hogy büdösikusz parasztikusz kor két nagy pofon segít rajta
2/3 anonim válasza:
erre mondjuk én is kíváncsi lennék.
bár a halk tv-t még elviselem,és a halk neszeket.
nekem az a bajom,hogy én ehhez szoktam hozzá,hogy csöndben aludtam el, mert anno egy csöndes helyen laktunk. anyáék is távol voltak tőlem, így mindig csendben aludhattam el.
3/3 anonim válasza:
Esetleg nem lehet, hogy a hallásával van valami? Pl túl élesen hall?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!