Jogosan van bűntudatom?
Figyelt kérdés
Elmentem valahová.. és amikor jottem haza kint volt pár kutya ami ment neki a keritéseknek,egyre jottek felém én meg gondoltam elmegyek a másik uton vissza arra helyre ahol voltam a kerülőn mentem de amire oda értem kb 15perc volt mivel bicajjal voltam a kutyák pont a ház előtt voltak ahova menni akartam.. eléggé féltem igy inkább haza mentem,rogton szoltam az illetőnek hogy hazaértem de már elindultak keresni voltak ott is ahova elindultam tőlük.. szoval az egész faluba kerestek,végül eljottek hozzánk. és emiatt nagyon bűntudatom van hogy engem kerestek én meg hazajottem. jogosan van ? vagy nem?2015. febr. 3. 17:11
1/4 A kérdező kommentje:
Ahogy olvasom újra,elég értelmetlen,de remélem a lényeget értitek:)
2015. febr. 3. 17:12
2/4 anonim válasza:
Én nem értem. Meg tudnád fogalmazni kicsit pontosabban?
3/4 anonim válasza:
Ha jól értem, menni akartál valahova, de kutyák voltak az úton. Megakartad kerülni őket, de a célszemély háza előtt buliztak a kutyák és inkább hazamentél.
Ha így van szólhattál volna nekik mobilon, de jól tetted, hogy elkerülted a korcsokat (minden más állatot szeretek, de a kutyákat nem), legalább nem ettek meg.
4/4 anonim válasza:
Én értem, nem kell, hogy bűntudatod legyen emiatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!