Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Furcsa. Vagy egyszerüen csak...

Furcsa. Vagy egyszerüen csak ennyire nyomi vagyok?

Figyelt kérdés
az iskolában úgy viselkedek egy ideig mint akárki más(pl viccelődés,dumálás,meg ilyenek) utcán,meg othon meg mindenféle dolog elkezd érdekelni meg egy csomó minden az eszembe jut..mintha iskolánkívül nemlenne rövidtávu memóriám,csak hosszutávu.Ilyenekröl "fantáziálok" higy mivan az univerzumon kívül meg ufókrol...uj eröforrásokrol,másokrol,mit kit miért hogyan.És ha csesztetnek piszkálnak nemtukod ideges lenni:S tök nyugodt maradok:/ és sosincsen dührohamom..pedig kéne,mert akkor nemlennék "kitagadva",akor talán nem piszkálnának.Egy másik kérdés(semmi kedvem ujra kirakni egy kérdést..ha már úgyis ittvagyok)elkezd egy gyer oknélkül ütögetni:Salég erősen és multkoris csak akkor hagyta abba amikor bebaszta az orrom(nem erösen csak,felszakatt egy régi seb amitöl elkezdett vérezni),amikor megkérdeztem töle,akkor aztmondta h csak viccböl csinálta,és azért baszott orron mert sokan nézték(azthitték "néhányan"..a fél iskola ott nézett minket,hogy kooly a verekedés).
2010. febr. 9. 14:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

ilyen idős korban sok furcsa dolog történik az emberrel.

azért érdekel több minden otthon, mert a suli leszívja az agyadat.

2010. febr. 9. 14:59
 2/11 anonim ***** válasza:
50%
Hülye vagy? Miért nem vágod pofán? Ne legyél már ilyen életképtelen sz@r.
2010. febr. 9. 15:03
 3/11 A kérdező kommentje:
énvagyok az életképtelen?(ha nem,létszives ne itt vitatkozzatok..)
2010. febr. 9. 15:22
 4/11 anonim ***** válasza:

AZért piszkálnak/ütnek mert hagyod magad vagy mert gyenge vagy. A nyugottságod irritálja őket. Figyeld meg csak arra várnak hogy bedühödj. Vagy maradsz áldozat vagy "elmenekülsz" vagy megváltozol.

A fantáziálások meg nagyon jók:) jegyezd le őket légy rájuk büszke.

2010. febr. 10. 23:49
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
A nyugodtság, higgadtság gyanút kelthet a támadóban, esetleg vissza is léphet a szándékától. Tartsd meg ezt a tulajdonságod. Nem kell magad feláldozni, mert egy idióta belédkötött. Csak azért csinálja, mert nem tud másként kitűnni. Csak türelem, a férgese úgyis kihullik..
2010. febr. 11. 10:42
 6/11 anonim ***** válasza:
ugyan ez a helyzet nálam csak én lány vagyok nem vagyok csúnya ragyás sebes dagadt se de minden osztály társam utál csak azért kellek nekik hogy verjenek és azért hagyom magam mert szánalmasnak tartom hogy ez a csapat majom próbál felidegesíteni közbe meg magukat idegesítik csak szánalmas -.-"amúgy meg hány éves vagy?
2010. febr. 15. 20:25
 7/11 anonim ***** válasza:
azt hozzáteszem hogy az előző piszkálásnál kiment a bokám és azóta se tudok futni
2010. febr. 15. 20:27
 8/11 A kérdező kommentje:
15 vagyok... lekéne süllyednem az ő szintükre?
2010. febr. 20. 12:55
 9/11 anonim ***** válasza:
nem te ne legyél olyan csicska veréb
2010. febr. 21. 11:17
 10/11 anonim ***** válasza:
nem kell verekedned vagy veszekedned vele, csak szólj be neki vmi nagyon durvát és bántót...
2010. febr. 21. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!