Ez pánikbetegség vagy más? Hogy győzhetném le? Már lassan a mindennapjaimat fenyegeti.
Figyelt kérdés
Még sulis koromban kezdődött kirándulások alkalmával, vártam hogy menjünk de mire oda került a sor inkább már otthon maradtam volna de mivel muszáj volt menni már rosszul is lettem. Dobogott a szívem hányingerem lett, hánytam, elkapott a hasmenés. Sokáig kimerült ennyivel ha menni kellett valahova rosszul voltam. De ma már egy kis változás is ezeket a tüneteket váltja ki, dolgozni nagyon nehéz. Nem tudok bevenni semmit mert kihányom. El vagyok keseredve mert mindenre rányomja a bélyegét:( Lassan 30 éves vagyok és csak rosszabb a helyzet. Tudtok ajánlani valamit? Bármit?2015. jan. 27. 09:15
1/5 anonim válasza:
Fordulj pszichológushoz, vagy pszichiáter terapeutához, ez magától nem fog elmúlni.
2/5 anonim válasza:
"Legyőzni" nem lehet, de szakszerű terápiával meggyógyulhatsz.
3/5 anonim válasza:
Igen, ez is a pánikbetegség egyik formája. Két lehetőséged van: vagy megtalálod az életedben a forrását és kiiktatod (egy ismerősömnél pl. a rossz párkapcsolata volt az ok, szakítás után, amikor egy jó kapcsolata lett, akkor elmúlt). Vagy ha nem ilyen egyértelmű ok, akkor szakember segíthet.
4/5 anonim válasza:
Egy dolgot ne feledj ez nem halálos betegség még ha sokszor nagyon ijesztő is tud lenni. Tényleg meg kell találnod, hogy mi váltotta ki belőled, ez lehet bármi és a múltadból, bármelyik esemény vagy tartós dolog lehet az. Ha erősödni szeretnél, akkor B vitaminokat javasolnék amit pl a sörélesztő tablettákban találhatsz. Esetleg ha nincs semmilyen egyéb betegséged, akkor az orbáncfű tea tartós alkalmazása javasolt. Hogy hogyan kell inni arról többet is megtudhatsz pl Szabó Gyuri bácsi (a bükki füves ember) oldalán, ott lehet nekik írni, és megmondják az alkalmazás idejét, módját neked. Esetleg ha van olyan ember akiben megbízol és megértő, akkor neki elmondhatod min mész keresztül, az is sokat segít ha az ember kiönti a lelkét ebben az esetben. De ami a leginkább javasolt az a gondolkodás mód megváltoztatása. Ha nagyon zavaró a dolog, akkor szakemberhez kell fordulni.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon örülök hogy írtatok. Hál istennek nagyon jó a kapcsolatom a férjemmel, elmondhatok neki mindent, ahogy szüleimnek is. Elmegyek a héten szakemberhez nem akarok várni, mert van egy kislányom és szörnyű az érzés hogy ilyenek miatt nem tudok néha úgy foglalkozni vele ahogy szeretném. És mivel tesót is szeretnénk nem árt ha szakember segít a mielőbbi kilábalás érdekében.
2015. jan. 28. 09:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!