Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mandulagóc---Pánikbetegség?

Mandulagóc---Pánikbetegség?

Figyelt kérdés
Életem során soha nem fájt a mandulám,de jól tudom ez nem indok rá hogy ne lenne gócos,és az..ez válthat ki pánikrohamokat? (2-3 havonta a nyaki nyirokcsomóim is sorban megdagadnak)

2015. jan. 26. 21:41
 1/4 anonim válasza:
nem hallottam még ilyen tünetről,hogy a gócos mandula miatt pánikrohama lett volna valakinek. nekem is gócos volt, novemberben kikapták gyorsan és azóta egyáltalán nem vagyok beteg....pedig most mindenki az körülöttem
2015. jan. 26. 21:47
 2/4 anonim ***** válasza:
Nem hiszem h attol van. Attol hogy eddig nem fajt mosot fajhta.
2015. jan. 26. 21:51
 3/4 anonim ***** válasza:
Azt tudom elképzelni, hogy a megduzzadt nyirokcsomók, és a gyulladt mandula miatti kellemetlen nyaki érzés, enyhe fulladásérzés vált ki pánikrohamot. Legalábbis nálam ilyesmi beindítja sajnos a pánikot.
2015. jan. 26. 21:54
 4/4 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Látom, hogy ez egy nagyon régi kérdés, de hátha még olvassátok.

Nem rég fedeztem fel a jobb oldali mandulámon valami puha, sárga dolgot. Teljesen össze van nőve vele. Nem lehet mozdítain. Nem fáj, nyelesti zavart nem okoz. Nem tudom mióta van ott. Olvastam, hogy jektek volt mandulagóc. Az milyen?

febr. 25. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!