Pánikbetegség agorafóbia?
Figyelt kérdés
Mivel tartok a gyógyszerek szedésétől, (Nem csak ezekre a problémákra, alapvetően próbálom kerülni) lenne egy pár kérdésem. Privát üzenetben való jelentkezést nagyon megköszönném, akár gyógyult, vagy épp kezelt személy.
Okoskodók kérem kerüljenek, főleg azok, akik nem is tudják milyen.
#gyógyszer #pszichiáter #nyugtató #pánikbetegség #pszichológia #antidepresszáns #Frontin #kognitív #agorafóbia
2015. jan. 24. 21:08
1/3 anonim válasza:
Én meg tartok a buta, gyerekes kérdésektől. Legalább annyit kérek, hogy ffi, vagy nő, és hány éves ( kb ) beteg e, avagy csak kíváncsi..
2/3 A kérdező kommentje:
Én meg tartok a "gyerekes, buta" hozzászólóktól. Szerintem a "Mivel tartok a gyógyszerek szedésétől" nem arra utal, hogy kíváncsi vagyok... Nem unalomból "kérdezgetek"..."
2015. jan. 25. 14:04
3/3 anonim válasza:
Ha még aktuális, írj nekem.
Részben kigyógyultam ill most is szedek gyógyszert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!