Köszönöm szépen azoknak akik normálisan válaszoltak.Neten se nagyon találtam semmi értelmes választ erre a dologra.Ezért kérdeztem meg itt.Még egyszer köszi.
2010. febr. 8. 20:43
12/16 anonim válasza:
Szerintem megbeszélhetitek, hogy vmi olyan eljegyzési ajándékot ad, ami neked is tetszik. Ez ugyanúgy lehet szép, nem is muszák ékszernek lennie.
2010. febr. 8. 20:48
13/16 anonim válasza:
Miért ne lehetne fóbia? Nekem sem az van, csak idegesítenek, nem bírom sokáig hordani, de a sminkkel is így vagyok, érzem a bőrömön, vagy útban van, beleakad mindenbe, idegesít, pedig szívesen hordanám. Szerintem is fogadd el a gyűrűt, mondd el a párodnak, hogy nagyon szereted, ezért elfogadod, de hordani nem bírod, mint ahogy semmilyen más ékszert sem, viszont alternatív eljegyzési megoldásnak nagyon örülnél. Esetleg te is adhatsz neki ajándékot, és így kiengesztelheted, ha szomorú lesz emiatt...
2010. febr. 9. 01:02
14/16 anonim válasza:
Szia, ha eddig nem volt hát most lesz.
De amúgy komolyan, én is ugyanilyen vagyok, a világ összes pénzéért sem viselnék el semmilyen ékszert, rettenetesen rosszul vagyok tőlük, még nézni se szeretem, nem hogy viselni.
Persze pár év múlva ha férjhez mennék, esetleg a jeggyűrűt elviselném, de csak ameddig feltétlen muszáj, és akár ciki akár nem, biztos nem hordanám az esküvő után.
2010. febr. 10. 15:36
15/16 anonim válasza:
Nekem is ugyanez van, csak nekem még soha egy ékszerem se volt, mert már a látványától is undorodom...ha véletlen hozzáérek, akkor meg rohanok rögtön kezetmosni :s szóval létezhet ilyen, br még én se hallottam kimondottan "ékszer fóbiáról"
2012. aug. 30. 08:53
16/16 anonim válasza:
Ahány ember, annyi fóbia létezhet.
Én is hasonlóképpen vagyok az ékszerekkel. Undorodom ha hozzájuk kell érnem. pl. ha egy emberen gyűrű van, hozzá se szeretek érni az illetőhöz. ha pl. anyukám gyűrüt hord, sokkal ridegebb vok vele, mindtha nincs rajta. Vagy ha evés közbe látok egyett, elmegy az érvágyam.
Még senkinek sem mondtam, fogalmam sincs mi ez, nem tom h lehet-e fóbiának hívni, de h nem normális az biztos.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!