Bevillannak képek, félek és olyan mintha filmben lennék? Mi ez?
Mostanában egyre többször érzem azt, hogy hirtelen elkap a félelem és rettegni kezdek. Összevissza jár a szemem a szobában, nehogy valami lecsapjon rám. Aztán néha bevillannak képek egy pislantás erejéig. Mintha ott lennék én is a képben, és teljesen meg tudom figyelni.
Ha pedig valami stressz ér, vagy valami bánt (veszekedés, néha vagdosom magam, sírógörcsöt kapok, ordítozok, kiborulok), akkor hajlamos vagyok teljesen kizárni az érzelmeimet, nem érzek olyankor semmit, később mikor visszagondolok rá, akkor meg az az érzésem, hogy ez nem is történt meg velem, csak egy film volt.
Nem tudom mi lehet ez..
És ugye tudod, milyen a test, ha nem kap tápanyagot: előbb az izmokat emészti, aztán az idegrendszer, axonok közti teret (ettől lesz mindenki idegbeteg, aki éhezik), és csak aztán a zsírt.
Én tudom milyen ez, kurta szar. Egyszerűen nem éri meg. Most kb 63 kiló vagyok, nagy a valag, de nem érdekel. Nem azért, mert öreg, 35 éves vagyok, hanem, mert nem éri meg. Boldogabb vagyok most, mint 49 kilósan, 25 évesen.
'Aki szeret, így szeressen,
aki meg nem,
ne szeressen, sehogy"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!