Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt, akik nehezen...

Vannak itt, akik nehezen viselik az öregedést? az idő múlását?

Figyelt kérdés

Bár még csak 26 éves vagyok,de már évek óta foglalkoztat ez a gondolat.

Nem tudom elfogadni,hogy öregedem,és nem leszek egyszer vonzó.

Nem fogom tudni feldogozni.

Olvastam valahol,hogy Sharon Stone a 40es éveiben nagyon nehezen viselte ezt,volt,hogy bement a fürdőbe és a ráncait kémlelte,és elkezdett sírni,és nem tudta abbahagyni.

Én már most ezt csinálom.

Sokszor nézegetem az arcomat,hogy öregedtem-e,stb.

Valahogy nem tudom elképzelni az életet,amikor már nem leszek vonzó szexuálisan....

2015. jan. 25. 01:48
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

"Ránc" alatt arra gondoltam,hogy amikor mosolygok "karikák" vannak a szemem alatt.

Nem olyan sima a bőröm azért,mint 20 évesen.

Jó,nyilván nem vagyok még öreg,de ez is egy pici jel,ami érzékenyen érint sajnos.

Pedig rendszeresen sportolok.

Olyan 23-24 éves koromig nem is foglalkoztam az idővel,az idő múlásával,olyan lassan teltek az évek.

Persze tudtam,hogy egyszer öreg leszek,de azt hittem sokkal lassabban fog telni az idő.

Az utolsó 3 év,mintha 1-1,5 év lett volna,úgy érzem.

Most volt szilveszter,és már majdnem eltelt egy hónap az évből.

2015. jan. 25. 18:34
 12/17 anonim ***** válasza:
Én 33 éves vagyok, nő. Igazából nem érdekel, hogy öregszem, mert nem tehetek ellene. Inkább az idegesít, hogy nem tart az életem semerre. Kaparok és mégsem jutok előre, nah ez az ami aggasztó, nem a ráncok száma. De egyébként asok aggódás is kihozza ám a ráncokat az arcra.
2015. jan. 25. 22:53
 13/17 A kérdező kommentje:

Igen,ez is igaz.

Az én életem sem halad semerre.

Egyszerűen nincs jövőképem sem,de még a fiatalságomat is elveszítem,akkor befogok golyózni.

2015. jan. 25. 23:24
 14/17 anonim ***** válasza:
Ezért aggódsz az öregedés miatt, mert nem halad a szekered! Nekem is ez fáj igazából, de érdemes szembenézni azzal, amitől valójában félsz, vagy amiért aggódsz. Gondolom te is vágysz társra, családra, munkára. Első lenne a munka, de ha az nem jön össze, akkor minden más dől vele együtt. Főleg ha munka terén nem érheted el azt, amit szeretnél, mert mindig falakba ütközöl. Nem ilyesmi gondjaid vannak? Mert ez is kihozhat ám az emberből egy parát.
2015. jan. 27. 00:02
 15/17 A kérdező kommentje:

Ez is benne van.

Nem tudok elköltözni itthonról.

Semmi esélyem egy normális életre.

Mire lesz,addigra meg már öreg leszek,késő lesz.

2015. jan. 27. 00:10
 16/17 anonim ***** válasza:
Én 82 vagyok, és qrvára jól érzem magam. Már teljesen ideköltöztem a temető mellé, hogy ne kelljen sokat mennem. Majd.....
2015. jan. 27. 17:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Utolsó! Gratulálok a cinikus hozzászóásodhoz! Nagyon szellemes voltál, jár egy nyalóka érte, örülj neki.
2015. jan. 30. 16:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!