Van olyan mentális, vagy szomatikus betegség, ami nagyon lelassítja az öregedést? (Felnőttkorban! )
Figyelt kérdés
Gondolok olyasmire, hogy egy 30 éves ember 20 évesnek néz ki, és nagyon lassan öregszik.2010. febr. 24. 21:37
1/8 anonim válasza:
"mániákus botoxitis" :-)
Viccet félretéve: én még nem hallottam ilyesmiről. (Pedig hipohonder vagyok, nyitott szemmel járok, minden létező betegségre felfigyelek, amit meghallok)
Szerintem nincs.
2/8 anonim válasza:
Első vagyok.
Jézusom, csak nem ebben "szenvedsz"????
Mákos...
3/8 A kérdező kommentje:
igazából csak érdekel, hátha tud valaki valami ilyenről :) inkább a mentális részét tudnám elképzelni őszintén szólva... nem "szenvedek" benne, csak harminc vagyok, és húsznak nézek ki. a hangom, a testem, mindenem olyan. 18 évesen 13-nak néztek.
Ezen kívül mindenem rendben van, nincs hormális problémám,nem vagyok törpe :)
2010. febr. 24. 21:55
4/8 anonim válasza:
Megint első vagyok.
De jó neked, hallod! :-) IRIGY VAGYOK AZ ILYEN "MENTÁLISAN DEFEKTES" EMBEREKRE. :-)
Jó gének.
5/8 A kérdező kommentje:
valószínűleg gének... de későn érő is vagyok..
2010. febr. 24. 23:36
6/8 anonim válasza:
Üdv a klubban! Én 32 vagyok, de még mindig letegeznek, és senki nem nézne 25-nél többnek. :) De ismertem mást is ilyet, aki most 40, de max. 30-nak mondanád, és azt is inkább csak azért, mert már régóta ismered, és csak kell öregednie. :D
7/8 anonim válasza:
Ja, és engem fiatalon idegesített, de most már örülök neki. Nálunk egyértelműen gének, anyukám is ilyen (ő 60, de 50-nek, ha látszik).
8/8 anonim válasza:
Úúúúúúútállak Titeket!!!!!!!!!
:-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!