Vannak itt, akik nehezen viselik az öregedést? az idő múlását?
Bár még csak 26 éves vagyok,de már évek óta foglalkoztat ez a gondolat.
Nem tudom elfogadni,hogy öregedem,és nem leszek egyszer vonzó.
Nem fogom tudni feldogozni.
Olvastam valahol,hogy Sharon Stone a 40es éveiben nagyon nehezen viselte ezt,volt,hogy bement a fürdőbe és a ráncait kémlelte,és elkezdett sírni,és nem tudta abbahagyni.
Én már most ezt csinálom.
Sokszor nézegetem az arcomat,hogy öregedtem-e,stb.
Valahogy nem tudom elképzelni az életet,amikor már nem leszek vonzó szexuálisan....
Néha azt gondolom sokkal jobb azoknak,akik fiatalon halnak meg,mert nem lesznek szemtanúi a saját pusztulásuknak.
Tudom,hogy ez önző dolog,de ez van.
Soha nem akartam gazdag lenni,menő sem.
Csak szép és fiatal lenni.
Jó érzés,hogy megbámulnak az utcán....mert azt jelenti,hogy még érek valamit.
A kérdésed alapján azt hittem legalább az 5-dik X-et taposod. Én 42 éves vagyok, és néha magam is jól megnézem az arcomat a tükörben. Ilyenkor mindig az jön le, hogy
- Nahát öreglány! Még mindig szép a szemed, és jól áll a nevetőráncok körülötte.
Kicsit híztam, és igen, már nem olyan üde az arcom mint 20 éve, de 42 évesen még messze nem temetem el magam, és nem keseredem az öregedés miatt. Van ezer olyan dolog amit még meg kell tennem mire 70 éves leszek vagy meghalok. Én tudod mit viselek nehezen? Azt, hogy nincs elég időm, hogy megcsináljam amit szeretnék..
Adok egy jó tanácsot. Ne az öregedéssel foglalkozz, mert hamar elmegy az élet melletted, és 20 év múlva piszkosul bánni fogod, hogy nem éltél, csak az öregedés miatt rettegtél.
Én negyven vagyok már, de ha ilyen gondolatok kínoznak, akkor csak belenézek a kéménybe, és azt mondom:
- A koromhoz képest jól nézek ki!
Reggel, ha a tükörbe nézek, én is mondom: Nem ismerlek, de azért megmoslak.
Viszont az egész dolgot természetesnek veszem és nem hisztizek miatta. Nálam a pszichológus pedig ismeretlen fogalom.
Ugyan már, 26 évesen én még szinte gyereknek éreztem magam. 30-35 körül voltam csúcsformámban, addigra lettem NŐ, de még 40 évesen sem panaszkodhattam.
Most már 47 vagyok és talán csak azért félek az öregedéstől, mert jó ideje egyedül vagyok, nem a kinézetem miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!