Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Vannak itt, akik nehezen...

Vannak itt, akik nehezen viselik az öregedést? az idő múlását?

Figyelt kérdés

Bár még csak 26 éves vagyok,de már évek óta foglalkoztat ez a gondolat.

Nem tudom elfogadni,hogy öregedem,és nem leszek egyszer vonzó.

Nem fogom tudni feldogozni.

Olvastam valahol,hogy Sharon Stone a 40es éveiben nagyon nehezen viselte ezt,volt,hogy bement a fürdőbe és a ráncait kémlelte,és elkezdett sírni,és nem tudta abbahagyni.

Én már most ezt csinálom.

Sokszor nézegetem az arcomat,hogy öregedtem-e,stb.

Valahogy nem tudom elképzelni az életet,amikor már nem leszek vonzó szexuálisan....

2015. jan. 25. 01:48
1 2
 1/17 A kérdező kommentje:

Néha azt gondolom sokkal jobb azoknak,akik fiatalon halnak meg,mert nem lesznek szemtanúi a saját pusztulásuknak.

Tudom,hogy ez önző dolog,de ez van.

Soha nem akartam gazdag lenni,menő sem.

Csak szép és fiatal lenni.

Jó érzés,hogy megbámulnak az utcán....mert azt jelenti,hogy még érek valamit.

2015. jan. 25. 01:52
 2/17 anonim ***** válasza:

A kérdésed alapján azt hittem legalább az 5-dik X-et taposod. Én 42 éves vagyok, és néha magam is jól megnézem az arcomat a tükörben. Ilyenkor mindig az jön le, hogy

- Nahát öreglány! Még mindig szép a szemed, és jól áll a nevetőráncok körülötte.

Kicsit híztam, és igen, már nem olyan üde az arcom mint 20 éve, de 42 évesen még messze nem temetem el magam, és nem keseredem az öregedés miatt. Van ezer olyan dolog amit még meg kell tennem mire 70 éves leszek vagy meghalok. Én tudod mit viselek nehezen? Azt, hogy nincs elég időm, hogy megcsináljam amit szeretnék..

Adok egy jó tanácsot. Ne az öregedéssel foglalkozz, mert hamar elmegy az élet melletted, és 20 év múlva piszkosul bánni fogod, hogy nem éltél, csak az öregedés miatt rettegtél.

2015. jan. 25. 03:07
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Szakemberre van szukseged. Ne hasonlitsd magad Sharon Stone-hoz, egesz mas bolygon eltek. Ha igy folytatod, egy hisztis, kicsapongo no lesz beloled 30 eves korodra. 40-en tul meg majmot fogsz csinalni magadbol, keresve a 20 eves palikat, akik csak jatszani fognak veled, kezrol-kezre adogatni.
2015. jan. 25. 03:30
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Én negyven vagyok már, de ha ilyen gondolatok kínoznak, akkor csak belenézek a kéménybe, és azt mondom:

- A koromhoz képest jól nézek ki!

2015. jan. 25. 04:14
 5/17 anonim ***** válasza:
Túl az ötödik X-en nem zavar az öregedés.Hogy nevezik az indiánokat? Öreg-szem.Az életembe minden belefért:lakásteremtés,család és annak taníttatása,mi is tanultunk a férjemmel,végigjártuk az egész országot,és sosem bántam meg saját döntéseimet és sosem éltem más szájíze szerint.Megnyugtat,hogy megéltem azt a kort amikor imádhatom az unokáimat.Milyen jó gondtalanul sétálgatni,akármikor elmenni a színházba és megvehetem magamnak is azt amire vágyok.Igen látszik a szememen is az idősödés de engem egyáltalán nem zavar!Tudomásul veszem van aki nem kivételez senkivel az az öregedés és a halál és az életem végéig még szeretnék sokat olvasni!
2015. jan. 25. 04:36
 6/17 anonim ***** válasza:
83%
Én jobban nézek ki,mint valaha! :) 38 éves vagyok. Nincsen ősz hajszálam és egy deka ráncom se...még. Majd lesz. Ha neked már van, akkor az tök gáz 26 évesen :( Valószínüleg rossz a genetikád,ha már látod az öregedés jeleit. A genetika ellen semmit nem tehetsz....menj pszichiáterhez. Olyan vagy,mint egy csomó pszichiátriára ítélt celebnő :) csak azok 50 körül vannak. Ha erről szól az életed,akkor nincsen életed! Nagyon sajnállak, ronda,szottyos öreg leszel hamarosan.
2015. jan. 25. 04:45
 7/17 anonim ***** válasza:
Én 36 vagyok,csúcsformában!Vannak nevető ráncaim,de egyáltalán nem zavar!
2015. jan. 25. 05:11
 8/17 anonim ***** válasza:

Reggel, ha a tükörbe nézek, én is mondom: Nem ismerlek, de azért megmoslak.

Viszont az egész dolgot természetesnek veszem és nem hisztizek miatta. Nálam a pszichológus pedig ismeretlen fogalom.

2015. jan. 25. 06:26
 9/17 anonim ***** válasza:

Ugyan már, 26 évesen én még szinte gyereknek éreztem magam. 30-35 körül voltam csúcsformámban, addigra lettem NŐ, de még 40 évesen sem panaszkodhattam.

Most már 47 vagyok és talán csak azért félek az öregedéstől, mert jó ideje egyedül vagyok, nem a kinézetem miatt.

2015. jan. 25. 14:32
 10/17 Manóka73 válasza:
Nem amiatt érsz valamit, mert adott esetben nincsenek ráncaid. 26 évesen amúgy sincsenek, de 40 körül, ha jönnek a szarkalábak, akkor sem leszel értéktelenebb, mint amilyen most vagy. No para! :)
2015. jan. 25. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!